Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 11.08.2012.
12:42
Vestionline, Kurir A

Đoković: Istina je imam probleme, ali ne bih o tome!

"Neću da pričam o intimnim stvarima, ali ovo je izazov za mene i pokušaću da iz svega izađem jači", kazao je Novak Đoković.

"Neću da pričam o privatnim problemima" - Novak Đoković

Najbolji srpski teniser sveta Novak Đoković tokom turnira u Torontu priznao je da ima privatne probleme i da je zbog njih igrao loše na OI u Londonu.

Drugi reket sveta nije želeo da precizira da li je u sukobu s ocem Srđanom.

"Ne bih da pričam o svojim privatnim problemima. Svako ih ima i to je sasvim normalno. U životu vas čekaju usponi i padovi. Ono što vam predstavlja izazov treba prevazići i pokušati da budete još jači posle toga", bio je iskren srpski teniser.

Novak Đoković bio je najveća uzdanica Srbije na OI, ali je na kraju ostao bez medalje.

Popularni Nole ne igra na nivou od prošle godine, kada je pokorio planetu. Bilo je to vidljivo tokom cele sezone, a posebno na OI u Londonu, kada je poražen od Endija Marija u polufinalu i Huana Martina del Potra u borbi za bronzanu medalju.

"Razočaran sam, mnogo", rekao je Nole posle oba poraza.

Neuspeh na OI teško je pao Novaku Đokoviću. Očigledno je u krizi, što su potvrdili i njegovi bivši treneri Jelena Genčić i Nikola Pilić. Genčićeva je zaključila da Nole ima privatnih problema, te da pred OI nije trebalo da ide na more u Krf.

Pilić nije bio toliko direktan, ali je izrazio nadu da će Đoković prevazići sve probleme i ponovo se vratiti na prvo mesto na ATP listi.

Novaka u Torontu noćas od 0.30 sati očekuje polufinalni meč sa zemljakom i prijateljem Jankom Tipsarevićem.

POVEZANE VESTI

Subota 11.08.2012. 18:05
Jelena Dokic je imala problema, i pala, i vise se nije podigla, Ana Ivanovic isto, a sada, nadam se da ce se NO1e izvuci iz svega, primecuje se da mu je svejedno kad izgubi, da je odsutan, nervozan, nije vise posvecen tenisu, nesto ga muci, a to nije motivacija kao sto neki pricaju, ocigledno ima vecih problema od tenisa. Tako je kod nas, kad neko zaradi pare, i otac i majka ga gledaju kao vrecu na kojoj je napisan dolar, i tu pucaju velike stvari... Nadam se da ce se izvuci brzo...
Nedelja 12.08.2012. 01:25
Nole Srbija je iznad svega a problemi su po strani. Kad se ode na OI. Tamo se ne nose problevi vec se gine sa ono sto jena majci. Niko ti ne zamera nista ali protiv Del Potra je molo bolje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online