Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 12.05.2012.
10:31
Vestionline, B92 A

Novak: Janku svaka čast, plava šljaka nije za mene!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je posle eliminacije sa turnira Masters serije u Madridu da što pre želi da zaboravi ovu nedelju i plavu šljaku.

Smorio se - Nole

Đoković je u četvrtfinalu turnira izgubio od Janka Tipsarevića, koji je posle sat i 42 minuta igre slavio sa 2:0 u setovima - 7:6 (7:2), 6:3.

"Nisam uzdrman zbog poraza, mislim da sam igrao dobro koliko su mi uslovi to dozvoljavali. Janko je bio bolji igrač na ovom meču, imao je fenomenalne udarce kad god je to bilo važno. Čestitam mu na pobedi i iskreno se nadam da će osvojiti ovaj turnir. Želim što pre da zaboravim ovu nedelju i pređem na terene sa pravom šljakom. Bilo mi je potrebno sedam dana da se naviknem na novu podlogu, koliko je moguće prikažem pristojan nivo tenisa i pobedim nekoliko mečeva. Vrlo je jednostavno, plava šljaka nije za mene", poručio je Đoković za 'B92', dodavši: 

"Ovde ne možete da predvidite kako će se lopta odbiti ili kuda će otići. Za dobitnike ne znam, ali najveći gubitnici na ovom turniru su igrači. Mogu da rade šta god hoće, ali mene ovde neće biti sledeće godine ako ostane ova podloga", kaže Nole.

Janko Tipsarević rekao je za 'B92' da je odigrao veoma dobar meč.

"Igrao sam neverovatno dobro na svoje servis gemove. Novak je bio jako dominantan kada je servirao i nisam imao previše šansi. Mislim da sam srećno dobio prvi set, on je imao četiri brejk šanse na početku seta koje nije iskoristio, dok ja nisam bio ni blizu brejka. U drugom setu je njemu pala koncentracija i imao je nekoliko neiznuđenih grešaka. Jako mi je drago da sam posle velike drame i tri meč lopte uspeo da završim meč u dva seta", kazao je Janko koji će u polufinalu za protivnika imati Rodžera Federera koji je pobedio Davida Ferera sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4.


Turnir u Madridu igra se za ukupan nagradni fond od 3,97 miliona evra.

POVEZANE VESTI

Subota 12.05.2012. 18:12
Ma sad ti je kriva podloga.... bolje se vise posveti treninzima i tenisu a ne onoj kokoski Jeleni koja nema zanimanje u zivotu sem da se prilepi ko postanska marka. Ona ce ti i unistiti karijeru pod sigurno. Od kada smo poceli non-stop da vidjamo njenu glupu facu na svakom teniskom turniru Noletu poce da ide sve niz brdo. Ne ide profesionalizam i iscrpljujuci sex svakog dana zajedno. Poz
Subota 12.05.2012. 21:45
Ma tebi je Rafa kralj! Pored sveg mog patriotizma, ako Rafa kaže da je potrebna zelena šljaka i ti ćeš! Kako ti ne smeta plavi beton u Indianapolisu? Šljaka ko šljaka (samo ofarbana u plavo)!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online