Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 31.03.2012.
03:17
Vestionline A

Nole pobedio Monaka za finale Majamija

Novak Đoković je u polufinalu Masters turnira u Majamiju pobedio Argentinca Huana Monaka sa 6:0, 7:6 (7:5), pa će se za titulu boriti protiv Britanca Endija Mareja, kojem je Rafael Nadal predao polufinalni duel zbog povrede.

Novak Đoković će u finalu turnira u Majamiju odmeriti snagu sa Endijem Marejem
 

Huan Monako je otvorio meč svojim servisom, ali je Đoković Argentinca odmah postavio na njegovo mesto - napravio je brejk i praktično pokazao svima u kom pravcu će se kretati rezultat ovog polufinala. Nole je brzo, bez izgubljenog poena, iskoristio prednost svog servisa, pa na novi servis Monaka poveo sa 3:0.


Dva brejka bila su prevelika prednost da bi je prvi teniser sveta propustio čak i da je Monako nešto promenio u svojoj igri u nastavku, ali ne - Srbin je bio previše siguran i ubedljiv, Argentinac u par navrata nije imao ni sreće, tako da je posle samo 26 minuta igre na semaforu stajalo rutinski ubedljivih 6:0 za Đokovića.

Iako je Nole imao brejk loptu i na startu drugog seta, Monako je ipak uspeo da prvi put u meču iskoristi prednost svog servisa i povede sa 1:0. Do petog gema oba igrača su bila sigurna pri serviranju, a onda je Đoković odlučio da je vreme da zaigra ozbiljnije, pa je napravio brejk i poveo sa 3:2. 


Doduše, odmah potom Monako je došao do svoje prve brejk prilike, ali na tome je i stao - naš teniser je stigao do prednosti od 4:2. Uozbiljio se i pripretio potom i Argentinac - u osmom gemu je na Novakov servis poveo sa 40:0, ali se Srbin izvukao se iz teške situacije odličnim servisima i stigao do 5:3. Osvojio je potom Monako gem na svoj servis, a onda iznenadio Noleta i u desetom gemu drugog seta napravio brejk i izjednačio na 5:5.

Potom je u ovom delu igre viđen i taj-brejk - posle solidne igre oba tenisera prvi je servis rivala oduzeo Đoković, čime je stigao do vođstva od 5:3. To vođstvo Nole je čuvao do kraja, pobedivši u taj-brejku sa 7:5 i posle dva sata i tri minuta igre zasluženo dobio duel i stigao do finala.

POVEZANE VESTI

Subota 31.03.2012. 03:21
Nole kralj.ponos svih srba.nole samo dominiraj.
Subota 31.03.2012. 03:22
Prvi set za anale. Macka se igrala misem. Drugi mucenje i pakao, ali na kraju hepi end. Nole, mora biti kontinuiteta. Svi znamo da nije lako, ali , tako psihicki i igrom unistenog protivnika, treba jednostavno rutinski zavrsiti i nedati mu ni delic nade da pomisli da se vrati u mec. Ja znam da je lako davati savete , ali protiv Marija ce morati vise i bolje. U svakom slucaju sve cestitke na pobedi.
Subota 31.03.2012. 05:55
Bravoooo Noleeee....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online