Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.03.2012.
19:16
Vestionline, novosti.rs A

Janko: Ispao sam glup protiv Mareja!

"Krivo mi je što sam izgubio od Mareja i nisam otišao dalje. Gledajući osmu poziciju na ATP listi ne mogu da budem nezadovoljan, ali nisam igrao nijedno polufinale ili finale mastersa", rekao je Janko Tipsarević.

 

Nije zadovoljan - Janko Tipsarević

U četvrtfinalnom meču turnira u Majamiju, Tipsarević je protiv Mareja imao set prednosti i dva puta brejk u drugom setu, ali onda kada je trebalo da zada konačnan udarac, ruka na servisu je zadrhtala. Ipak, kako je i sam Janko napisao na "Tviteru“ posle poraza, ono što ga ne uništi, čini ga još snažnijim.

"Bio sam blizu pobede, ali loše sam servirao. Jedva sam prešao 50 posto, što je apsolutno neprihvatljivo kada igrate protiv četvrtog tenisera sveta. Mislim da sam pravio previše nepotrebnih grešaka, što me je koštalo mesta u polufinalu", rekao je Tipsarević kad su se utisci slegli.

Srpski teniser ističe da nije zadovoljan s učinjenim protiv Mareja 6:4, 3:6, 4:6.

"Ispao sam glup u ovom meču. Teško je igrati sa Marejem, pogotovo kako je vreme odmicalo i kada je on počeo dobro da servira. Jednostavno nisam pametno odigrao", dodao je Tipsarević koji će od ponedeljka biti na osmoj poziciji ATP liste.

"Gledajući renking ništa značajno nisam napravio, nisam igrao nijedno polufinale ili finale na mastersima ili gren slemu. Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, ali moglo je da bude sada drugačije. Krivo mi je što nisam ušao među četvoricu najboljih na ovom turniru", razočarano je prokomentarisao Janko.

Tipsarević: Česi su u maloj prednosti zbog domaćeg terena

 

Reprezentativac Srbije u tenisu Janko Tipsarević ocenio je da su Česi u maloj prednosti pred četvrtfinalni duel te dve selekcije u Dejvis kupu, pošto će se
mečevi igrati u "O2 areni" u Pragu.

 

"Mislim da su šanse 60:40 odsto u korist Češke, pošto su oni domaćini. Prednost im dajem samo zbog publike", rekao je Tipsarević pred duel koji će se igrati od 6. do 8. aprila i istakao da obožava da igra mečeve Dejvis kupa.

 

"Ne želim da potcenjujem druge turnire, posebno ne Majami, Vimbldon i Monte Karlo koji su mi omiljeni, ali uvek jedva čekam da počne Dejvis kup", rekao je deveti igrač na svetskoj rang listi.

 

"Tenis je individualan sport, a igrati za tim je neverovatno dobro. Volim svoju zemlju, ali u Dejvis kupu posebno uživam zbog saigrača iz reprezentacije. Ne mogu da obećam da bih igrao u slučaju da se ne slažem sa nekim iz tima. Odlična atmosfera je verovatno jedan od razloga zašto dobro igram u Dejvis kupu", dodao je Tipsarević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online