Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 07.03.2012.
10:00
Vestionline A

IV: Srpski teniseri kreću od 2. kola

Žreb za Indijan Vels je obavljen noćas po našem vremenu, a trojica Srba u glavnom žrebu su slobodni u prvom kolu, pa ćemo ih na terenu gledati za vikend.

Novak Đokovića čeka kvalifikanta, a u trećoj rundi ide na Kevina Andersona. Južnoafrikanac je u dobroj formi, prošlog vikenda je osvojio drugu titulu u karijeru, slavio je u Delrej Biču na Floridi. Nakon toga kralj bi preko Gaskea, i Berdiha ili možda Endija Rodika mogao do polufinala gde ga čeka Endi Marej.

U istoj polovini kostura je i Viktor Troicki, koji nije u formi u poslednje vreme i videćemo hoće li proigrati na američkim Mastersima. Odmoriće na startu, onda ide verovatno na talentovanog Rajana Harisona što nije lak žreb. Već u trećem kolu Viktor mora na Endija Mareja.

Janko Tipsarević je u drugoj polovini žreba, on je deseti nosilac u Indijen Velsu, uključuje se takođe od drugog kola. Janko već u drugoj rundi može da igra protiv Bernarda Tomića jednog od najtalentovanijih igrača sveta, koji prvo treba da pobedi Žila Milera. Zatim u trećem kolu može da očekuje Čilića, sa kojim se često sastajao i uglavnom izvlačio deblji kraj, a onda u osmini finala ga čeka Žo Conga.

Rodžer Federer takođe ima težak put, prvo će najverovatnije na Tursunova, a u njegovom delu žreba su Raonić, Del Potro, Ferer...

Nadal otvara protiv Južnoamerikanca, da li Falje i Leonarda Majera to će njih dvojica odlučiti na startu. Njegov put do četvrtfinala je lakši, tamo će ga čekati, nadajmo se Janko, mada po šemi bi to trebalo da bude Conga.

Jelena i Ana slobodne na startu

Obavljen je žreb i za WTA turnir prve kategorije u Indijan Velsu na kojem će nastupiti Jelena Janković i Ana Ivanović. Najbolje srpske teniserke nalaze se u različitim delovima žreba, pa je njihov međusobni duel moguć samo u finalu.

Jelena Janković postavljena je za 12. favorita, slobodna je u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv pobednice duela Dzejmi Hempton -Polona Hercog.

Slobodna u prvom kolu biće i Ana Ivanović koja će se u drugoj rundi sastati sa boljom iz meča Johane Larson i kvalifikantkinje.

Prvi favorit na turniru je prva teniserka sveta Viktorija Azarenka koja još uvek u 2012. nema poraz. Tu su i Marija Šarapova, Petra Kvitova, Karolina Voznijacki, Agnješka Radvanjska, Samanta Stosur, Merion Bartoli, Na Li...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online