Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 11.02.2012.
18:18
Vestionline, Kurir A

Vela: Kostelićeve izjave su nepristojne!

Hrvatski sportski novinar Željko Vela stao u zaštitu najboljeg sportiste sveta Novaka Đokovića, kad je video kako ga danima omalovažava Ante Kostelić.

Novak je "tako-tako" - Ante Kostelić

Hrvatski portal Indeks stao je na stranu Novaka Đokovića povodom izjave Ante Kostelića da je skijanje komplikovanije od tenisa.

Čuveni sportski novinar iz Zagreba Željko Vela zapitao se u kolumni da li je otac poznatih hrvatskih skijaša Ivice i Janice Kostelić nekim slučajem pogledao finale Australijen opena između Novaka Đokovića i Rafe Nadala.

"Nema dileme da je skijanje krvav sport i da je Đoković nagradu Laureus osvojio donekle i zbog toga što je veliki šoumen. Da je nekim slučajem Ante Kostelić gledao finale u Melburnu, sigurno bi promenio mišljenje. Meč između Đokovića i Nadala ravan je 400 slalomskih trka. Možda je ovo glupo poređenje, ali nije ništa pametnije od njegovog", napisao je Vela.

Sportski komentator hrvatske državne televizije takođe je istakao da Ante Kostelić nema pravo da tako priča o čoveku koji je najbolji na svetu.

"Reći za Noleta, koji je trenutno neprikosnoven u ultrapopularnom sportu kakav je tenis, da je to 'tako-tako' u najmanju ruku je nepristojna. Kostelić je preterao i nadamo se da takvom izjavom nijednog trenutka nije hteo da uvredi najboljeg igrača današnjice", konstatovao je Vela.

Novak na Kopu

 

Prvi igrač sveta trenutno se odmara na Kopaoniku, gde će boraviti nekoliko dana kako bi napunio baterije za takmičenja koja mu predstoje. Nole je poznat kao veliki ljubitelj skijanja i svaki slobodan trenutak koristi da uživa u svojoj prvoj sportskoj ljubavi.


"Skijanje je za mene najbolji sport. Iako se bavim tenisom, to je moja najveća strast. Možda jedino za čime žalim u životu jeste to što se nikad nisam takmičio u skijanju", kazao je Đoković.

POVEZANE VESTI

Subota 11.02.2012. 18:26
DA...mec teniski je trajao 6 sati..a slalom 1-2 min...lep gest hrvatskog novinara...mada Novak najbolje sam zna zasto to pricaju njegovi bivsi prijatelji..cista ljubomora i zavist...
Subota 11.02.2012. 22:08
Ma ovak Kostelić je jedna obična seljančuga i čobos!
Nedelja 12.02.2012. 10:41
Ovaj covjek prica gluposti,takodje.Kaze da je novak dijelom zaradio nagradu zbog toga sto je soumen.Ama dal si normalan,pa vecina velikih tenisera kaze da je ovo bila najveca sezona u tenisu ikada,pa da li je takva sezona bila uopste u bilo kom sportu.Kakve gluposti ljudi pricaju!Pa kad je nadal dobio nagradu,da li je njegova sezona bila bolja od ove?Mesi je strasan igrac,ali nije bio ovako dominantan,bolt takodje.Nevjerovatno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online