Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 30.01.2012.
17:22
Vestionline, Blic A

Pljušte čestitke za Novaka na Tviteru i Fejsbuku

Epski meč između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala izazvao je burne reakcije i oduševljenje, ne samo teniskog sveta, već i brojnih ostalih sportista i javnih, ali i nepoznatih ličnosti kao što je Amerikanac Nzinga Montu koji je izrecitovao 10-minutni hvalospev za srpskog tenisera.

On je Nole, svi ga vole

Štoper Mančester Junajteda Rio Ferdinand, veliki ljubitelj tenisa, kaže da svi treba da se poklone Novaku.

"Poklonimo se Đokoviću... vau! Kakav je to igrač. Plus, fizička sprema te dvojice momaka je šala - prsa u prsa pet setova je stvarno brutalno, ali je Novak uspeo! Vidić se sigurno smeška sada", napisao je Rio na Tviteru.

Rafael Van der Vart, fudbaler Totenhema, nije mogao da veruje šta gleda.

"Kakav meč između Đokovića i Nadala, nikad nisam video dva igrača da igraju tako", napisao je Holanđanin na "Tviteru".

Oglasio se i njegov kolega iz reprezentacije Najdžel de Jong.

"Epski meč! Đoković je ponovo uspeo, ali poštovanje i Nadalu, obojica su igrali fantastično", smatra De Jong.

Čestitke Đokoviću stigle su i iz tabora Milana, čiji je i navijač.

"Velika pobeda prvog svetskog tenisera Đokovića i osvedočenog navijača Milana. Forca Nole", piše na zvaničnom Tviter nalogu "rosonera".

Pirs Morgan, poznatiji mnogima kao sudija u britanskom šou programu "Ja imam talenat", oduševljeno je komentarisao finalni meč.

"Neverovatno! Fantastičan povratak Đokovića, senzacionalan meč. Kako neko uopšte može da udara tako jako lopticu nakon pet i po sati? Suludo", napisao je Morgan.

Andrej Aršavin, prvotimac Arsenala, uživao je u nedeljnom danu, ne samo zbog pobede Đokovića.

"Uživao sam u dva neverovatna povratka - Đokovića protiv Nadala i Arsenala protiv Aston vile", otkrio je omaleni Rus.

Problematični Džoi Barton je takođe udelio veliko poštovanje prema Đokoviću.

"Kakav je ovo meč bio, apsolutna klasa. Veliko je srce bilo potrebno Đokoviću da završi meč, briljantno", kaže Barton.

Amerikanac Nzinga Montu, veliki obožavatelj našeg tenisera Novaka Đokovića, oglasio se na Jutjubu sa čestitkom i rečima hvale za teniskog broja jedan nakon pobede nad Rafaelom Nadalom u finalu Australijan opena.

Montu je upao u desetominutni trans u kojem je rekao sve najbolje o Novaku, o Srbiji i uopšteno o sportu u našoj zemlji. Amerikanac je najavio da će doći u našu zemlju kako bi, po njegovim rečima, video svu lepotu i raskoš srpskog naroda.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 30.01.2012. 23:06
A jeste mi iskidao nerve! Al' neka! Ne yameram!čak šta više.
Utorak 31.01.2012. 06:54
Поводом најновијег успеха Новака Ђоковића Председник Тадић је упутио честитку Новаку Ђоковићу и самом себи. „Сваког јутра се будим гледајући слику Новака Ђоковића, која се налази одмах поред моје. Те слике показују како треба да изгледа Србија. Честитам нам у моје лично име и и у име свих осталих који нас обојицу подржавају. Само ме он, и то када буде у годинама Драгољуба Мићуновића, може наследити на овом одговорном месту.“, каже се у честитци.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online