Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 01.01.2012.
13:05
Vestionline, Alo A

Tri ćerke, pa sin!

Jedan od najpriznatijih hiromanata u Srbiji, na osnovu fotografije dlana Novaka Đokovića (u visokoj rezoluciji), protumačio je linije života najboljeg tenisera planete

Jelena i Novak

Novak, definitivno, ne treba da se brine zbog godina koje dolaze jer ga i tada očekuje lep i berićetan život, koji će, osim što će nastaviti seriju uspeha na teniskom terenu, krunisati i dugoočekivanom ženidbom sa Jelenom Ristić, kao i gomilom dece, i to čak četvoro, koje će mu Jeca podariti. I u priči o deci Novak će postupiti kao svaki pravi Srbenda, što sa ponosom ističe u svakoj prilici.

Neće se zaustaviti posle tri ćerkice, sve dok svom domu ne podari naslednika. Naravno, sve to uz pomoć lepe Jece. Da mu slava koju je vrtoglavo dostigao u proteklih godinu dana neće pomutiti razum i promeniti ga pokazuju i linije života na njegovom desnom dlanu, na kojem se vidi još štošta...

Nije sklon skandalima, ima žuljevite, radničke ruke, zahvaljujući kojima je to što jeste - teniski šampion! 

LINIJA BRAKA Jeca zauvek!
Samo jedna linija braka na desnom dlanu. I to jasno izražena. Na razočaranje mnogih obožavateljki, možda i „sponzoruša“ koje jure poznate face, Novak će se u leto 2013. obavezati na vernost jedinoj ženi u njegovom životu - Jeleni Ristić. Jasno se vidi - dug i srećan brak, bez velikih trzavica.

LINIJA SRCA Izrazito senzualan!
Ona se na ovim slikama ne vidi baš najjasnije, ali pretpostavljamo da duga i zavijena linija otkriva da je Novak tople i romantične prirode. Ljubavi se predaje bez obzira na njenu cenu. Srce je samostalno, ne sluša razum, ponaša se onako kako se oseća. Kako je linija blago zakrivljena nagore, to pokazuje Noletovu ljubaznost i spremnost da pomogne u nevolji, da podnese žrtve. Izrazito je senzualan.

MERKUROV BREG Prvo dete - 2014!
Ove linije često označavaju broj dece. Tri krivudave linije, kao i jedna prava na Novakovom desnom dlanu, jasno pokazuju - tri ćerke, pa sin! Baš tim redosledom... Prvo bi trebalo da dođe na svet početkom 2014.

MESEČEV BREG Prirodno senzibilan!
Normalno razvijen. Senzibilan, spreman da sasluša druge, da šarmira. Ima prirodni magnetizam.

LINIJA SUDBINE Na tronu bar do 2014!
Jasna, prava linija, preko sredine dlana - ukazuje na to da će još najmanje dve godine Novak biti svetski reket broj jedan. Možda i posle te 2014. ostane u vrhu, ali normalno je da tokom karijere usledi i manji pad.

LINIJA GLAVE Da nije teniser, bio bi naučnik!
Ona govori da je oštrouman, intelektualno nezavisan. Ima kreativne sposobnosti, dar za umetnost, ali i nauku. Da nije teniser, verovatno bi bio uspešan i na drugim poljima jer je multitalentovan. Pošto su kod Novaka linija života i linija glave razdvojene, to ukazuje na samouverenost i impulsivnost, često i na avanturistički duh!

VENERIN BREG Nesebičan u ljubavi!
Pun i okrugao breg otkriva osobu otvorene prirode, punu optimizma i entuzijazma. Vitalan je, ima nepresušnu energiju. U stanju je da se brzo oporavi posle zdravstvenog ili emotivnog stresa. Nesebično prima i pruža ljubav.

LJUBAVNIK MARS Privlačan ženama!
Poseduje jaku unutrašnju energiju, kao i hrabrost i jake moralne principe i čvrsto je na zemlji, iako su Blizanci (Noletov horoskopski znak) skloni da „lebde u vazduhu“. Zbog energije koja iz njega isijava izuzetno je privlačan ženama.

LINIJA ŽIVOTA Doživeće duboku starost!
Snažno izražena, govori o jakom kvalitetu života. Novak je vitalan, šarmantan, omiljen i pristupačan. Čeka ga dug i zdrav život.

KVADRATNI OBLIK DLANA
Novak stoji čvrsto na zemlji, veoma je praktičan. Disciplinovan je, zdravorazumski rezonuje, voli red i autoritet.

POLOŽAJ PALCA I UGAO
Nizak položaj palca formira veći ugao, što govori da je Đoković otvoren i prirodan. Ispupčenja na palcu ukazuju na tvrdoglavost.

KRAĆI PRSTI
Pomalo je nestrpljiv, ponekad impulsivan, pomalo nagao, često sledi intuiciju.

Ponedeljak 02.01.2012. 00:31
Posto mu je domali prst kraci od kaziprsta, znaci da ima mali penis... Uzas bre, pa kakve su ovo gluposti, ovaj je neka faca, izmislio je limunadu sad kao, prica nesto sto pola sveta zna... Ajde da vidim te tri cerke samo...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online