Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 19.09.2011.
15:03
Vestionline, Ag. A

Novak: Povreda ipak nije toliko ozbiljna!

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković izjavio je da povreda zbog koje je bio prinuđen da preda polufinalni duel Dejvis kupa Huan Martin Del Potru, nije tako ozbiljna kao što se činilo u prvi mah.

Pogoršao povredu dok je proslavljao pobednički poen odbojkaša Srbije - Nole 

"Povreda nije tako teška kao što smo mislili. Radi se o delimičnom naprsnuću mišića koje zahteva mirovanje", rekao je Đoković.

Prvi teniser sveta i osvajač tri gren slem turnira ove sezone i četiri u karijeri, naglasio je da ova povreda ipak dovodi u pitanje njegovo učešće na masters turnirima u Pekingu u Šangaju.

"Nadam se ipak, da ću se do tada oporaviti. U svakom slučaju, neću rizikovati dalje pogoršanje povrede i zbog toga je za sada teško predvideti koliko ću pauzirati", rekao je Đoković i dodao da se nikada do sada "nije suočavao sa ovakvom vrstom povrede".

Pobednik US Opena je u šali rekao da je tokom finalne odbojkaške utakmice u kojoj je Srbija osvojila titulu evropskog šampiona "verovatno pogoršao povredu".

"Toliko sam skočio kod poslednjeg poena da sam sigurno istegao mišić još više. Tražiću zato od odbojkaša da mi nadoknade štetu", rekao je u šali Novak. 

On je naglasio da je oduševljen uspesima koje niže srpski sport u poslednje vreme.

"Oduševljen sam jer srpski sport doživljava najlepše dane u svojoj istoriji", rekao je Đoković i dodao da je Srbija "realno nacija timskih sportova".

Novak Đoković ambasador 'Mercedesa'

 

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković novi je brend ambadasor Mercedesa potpisao sponzorski ugovor sa predstavnikom nemačke automobilske kompanije Andreasom Binderom.

 

"Zadovoljstvo mi je što sam postao ambasador vodeće svetske automobilske kompanije. Trudiću se da kroz ovu saradnju osmislim što više humanitarnih akcija na nacionalnom i međunarodnom nivou", rekao je Đoković na konferenciji za novinare u TC "Novak" na Dorćolu.

 

Predstavnik "Mercedesa" je poručio da Srbija može da bude ponosna na takvog sportistu kao što je Đoković.


"Novak je podigao tenis na viši nivo i svakako je vodeći sportista sveta u 2011. godini", rekao je Binder i dodao da će Đoković biti savršeni ambasador "koji će ispisati još mnogo stranica teniske istorije".

 

"Novak je svojom ličnošću i izvanrednim sportskim dostignućima osvojio srca miliona ljudi širom sveta", rekao je Binder.

Ponedeljak 19.09.2011. 18:46
Novak toliko vlada tenisom, da su nadal i federer poceli da igraju za dejvis kup, posle toliko godina... Ma bice Nole ok, igrace u shangaju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online