Ponedeljak 1. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 14.09.2011.
18:28
Vestionline, Beta A

Obradović: Novak stiže, igrači su spremni!

Selektor Dejvis kup tima Srbije Bogdan Obradović potvrdio je da će Novak Đoković igrati protiv Argentine u polufinalnom meču Dejvis kupa i dodao da je naša reprezentacija potpuno spremna za meč.

Spremni kao 'zapete puške' - Teniska reprezentacija Srbije

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović kaže da će svi srpski teniseri biti spremni za meč sa Argentinom, ali da još nije odlučio ko će igrati. 

Reprezentacija Srbije sastaće se sa selekcijom Argentine u polufinalu Svetske grupe Dejvis kupa. Mečevi će se igrati od 16. do 18. septembra u Beogradu.

"Mi ćemo biti spremni za odlični tim Argentine. Imamo istu situaciju kao prošle godine kada je Novak isto kasnio, ali ko god da bude igrao biće spreman", rekao Obradović na konferenciji za novinare i dodao da je prisustvo Noleta, koji je u Njujorku osvojio četvrtu gren slem titulu u karijeri, izuzetno značajno za ceo tim.

"Ogromna energija kojom Novak zrači svim igračima je najveći podsticaj i motivacija za meč protiv Argentine. Imamo kompaktan tim i naša prednost biće i 20.000 navijača. Mislim da igrači jedva čekaju da izađu na teren. Novak dolazi noćas ili ujutro i imaće jedan dan da se spremi i navikne na drugačiju podlogu".


Teniser Srbije Janko Tipsarević rekao je da je povreda, zbog koje je predao meč Đokoviću u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva SAD, za njega prošlost.


"Kada sam došao imao sam jedan lakši trening, ali već dva dana treniram 'punom parom'. Za sada ne osećam nikakav problem. Siguran sam da će njihovi igrači biti veoma motivisani da osvoje Dejvis kup. Očekujem težak i neizvestan meč", rekao je Tipsarević.

Teniser Srbije Viktor Troicki takođe smatra da će Argentinci biti veoma motivisani.

"Oni su niže rangirani od nas na ATP listi, ali su vrhunski igrači. Biće jako teško.. Iako sam poslednja dva turnira završio u prvom kolu, imam najbolju sezonu u karijeri u kojoj sam došao do najboljeg ranga na ATP listi. Mislim da sam spreman. Kao i uvek daću sve od sebe i trudiću se da igram najbolje što mogu", rekao je Troicki, trenutno 16. igrač sveta.

Jedan od najboljih dubl igrača Nenad Zimonjić naglasio je da poznaje argentinske tenisere, tako da mu neće predstavljati problem sa kojima će se sastati.


"U suštini svi smo odigrali veoma dobro na turnirima u SAD i na dobrom smo putu da budemo u vrhu. Ko god da bude igrao u dublu, biće to težak meč i doneće važan poen", rekao je Zimonjić.

Žreb za polufinalni meč Srbija - Argentina, koji se igra od 16 - 18 septembra biće odavljen u četvrtak od 12 sati u Beogradskoj areni.

POVEZANE VESTI

Sreda 14.09.2011. 19:32
dobro nam dosao KRALJU,uz zelju da provedes lepe trenutke u Srbiji uz tvoje najmilije i uz gradjane Srbije
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online