Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 03.08.2011.
09:07
Vestionline, Blic A

Novak i Leno igrali kolo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je gost jednog najpoznatijih TV voditelja u SAD, Džeja Lenoa, a tom prilikom je, pored ostalog, otkrio i neke dealje o čuvenom jedenju trave sa Centralnog terena Vimbldona, ali i uradio nešto što drugi nisu uspeli: Lenoa je privoleo da zaigra kolo.

Priča između slavnog voditelja i najboljeg tenisera sveta otpočela je Lenoovim podsećanjem da je Đoković poslednji put na njegovoj čuvenoj sofi bio kada je bio treći na svetu.

"U međuvremenu si 'preskočio' drugo mesto i eto te ponovo, sada kao prvoplasirani igrač na svetu", rekao je Leno.

"Uvek ste verovali u mene", odgovorio je Đoković, koji se potom osvrnuo na blistave vimbldonske trenutke.

"Bilo je to ostvarenje sna, u samo nekoliko dana sam ostvario svoja dva cilja, da postanem najbolji na svetu, a i da osvojim Vimbldon. A taj napredak, ka samom vrhu, mislim da je to stvar učenja, sakupljanja iskustva na terenu i van njega, nošenja sa pritiskom i očekivanjima. Sazrevao sam i kao igrač i kao čovek. Bilo je, priznajem, momenata tokom ove poslednje dve tri godine, kada sam konstatovao da Nadal i Federer osvajaju maltene sve i nisam znao da li ću moći da ih dostignem. Ali, prošle godine sam, negde u ovom vreme, razgovarao sa mojim timom, oni su me ohrabrili i rekli da nastavim i, mislim da je to bio ključni trenutak", rekao je Đoković.

Upitan o dijeti u kojoj ne koristi proizvode koje sadrže gluten, Nole je rekao da se navikao, ali da ponekad ima utisak da "jede stiropor a ne hleb", dok je na konstataciju Lenoa da ima podršku političara svoje zemlje koji ga smatraju najsupešnijim ambasadorom Srbije na svetu, Đoković rekao da je podrška zaista velika:

“Treba da dođete u Srbiju da vidite kako jedni druge podržavamo”, dodao je Nole.

On se na kraju osvrnuo i na svoj pevački talenat, rekavši da više vrišti nego što peva, a na pitanje da li onda bolje igra Đoković je, kao gost emisije, pomalo iznenađujuće - pozvao svoje goste. Šestoro igrača izašlo je i zaigralo kolo, pridružio im se najpre i Nole, a onda je u kolo pozvao i Džeja Lenoa. 

Sreda 03.08.2011. 09:28
....majstor.....majstor....tako treba predstavljati svoju zemlju.....svaka chast brate Novache......
Sreda 03.08.2011. 09:58
Ovde se vidi koliko je ponosan na Srbiju, i sve sto je nase. Bez kompleksa, svaka cast, Nole je stvarno nas najveci atleta i ambasador.
Sreda 03.08.2011. 09:38
Nole je veća faca od tog Lenoa! Ima iz sebe ogroman uspeh stvoren pregalačkim radom i trudom,i to u svojoj 24 god.a šta je ovaj matorac uradio veliko osim što poslednjih 20 godina sedi za astalom i laprda o uspesima drugih. Glupi Amer! Treba Novak da ga podstakne da uđe u kolo! Prošle godine Mike Patton sam otpevao i zaigrao "Hajde Jano" na sred Egzita!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online