Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 26.07.2011.
12:03
Vesti A

"Našla sam prave trenere"

Srpska teniserka Ana Ivanović zadovoljna što je konačno sa Sirsom i Bernsom kompletirala stručni štab i ističe da ima motiva da ponovo beleži dobre rezultate.

Ana Ivanović konačno je pronašla pravi trenerski tim. Posle dosta traženja izbor je pao na Britanca Najdžela Sirsa kao glavnog trenera i Australijanca Skota Bernsa, koji će, kao i ranije, biti zadužen za njenu kondiciju.


"Pre nekoliko meseci sam odlučila da moram da angažujem trenera, ali najvažnije je bilo da pronađem pravog. Bila sam spremna da čekam da se to dogodi, i srećna sam što sam na polovini sezone počela da radim sa Najdželom Sirsom. Veoma sam zadovoljna i što je Skot Berns ponovo u našem timu kao kondicioni trener. Uvek smo se odlično slagali, i zajedno smo napravili veoma dobre rezultate. Poznaje me dobro kao svaki trener, i uverena sam da može da mi pomogne da ostvarim svoje ciljeve", istakla je Ivanovićeva, koja se pred sutrašnji start na turniru u Stenfordu (tvrda podloga, nagradni fond 721.000 dolara) protiv Japanke Ajumi Morite, nalazi na 17. mestu WTA liste. 

Tužna zbog Klejbanove


Ana Ivanović ne taji da je vest o bolesti Ruskinje Alise Klejbanove duboko potresla:

 

"Ima nešto mnogo, mnogo važnije od stvari kao što su treninzi i mečevi što želim da spomenem, a to je Alisa Klejbanova i njena nedavna dijagnoza raka. Kao i sve druge devojke na Turu, bila sam šokirana i veoma tužna kada sam to čula. Alisa je divna osoba i stvarno joj želim sve najbolje u borbi protiv ove bolesti. U takvoj situaciji shvatite da to što radimo na terenu nije najvažnije, i da nema ničeg bitnijeg od vašeg zdravlja, i zdravlja vaše porodice i prijatelja".

Ana je naglasila da je najvažnije sada da marljivo radi kako bi rezultati stigli što pre.


"Iako sam uzbuđena zbog meseci koji su pred nama, moram da budem strpljiva. Biće potrebno vreme da bi se naporan rad isplatio. Uvek kada počnete da radite sa novim trenerom u početku je prisutna dodatna motivacija, i to može da dovede do dobrih rezultata. Ali, potrebno je vreme da bi promene koje zajedno napravite dale dugoročne rezultate. Zato ću verovatno tek sledeće sezone pokazati svoj puni potencijal"!


Ivanovićeva je objavila da je posle pauze očekuje naporan raspored:

"Sledećih šest, sedam nedelja biće pune dešavanja - igraću na pet turnira, uključujući US open. Čeka me mnogo poena koje mogu da osvojim, i mnogo prilika da igram protiv vrhunskih teniserki. Radujem se što ću biti u situaciji da to uradim, ako sve bude išlo dobro".


Ana je prokomentarisala i žreb u Fed kupu, koji je Srbiji u narednoj sezoni za prvog protivnika dodelio Belgiju:

"Na ovom nivou takmičenja, u Svetskoj grupi, nema lakih rivalki. Pre nego što je održan žreb, mislila sam da je Rusija tim koji želimo da izbegnemo. Ali, ako Kim Klajsters igra, Belgija je verovatno najjača reprezentacija. Međutim, ni tada nismo bez šansi"!

Utorak 26.07.2011. 16:36
Sada mi se cini da bas zeli da se vrati u top 10, do sada su to bile pricice, ali sada deluje odlucno, skuplja kvalitetne likove za tim, i nadam se da ce uspeti, svi mi volimo nasu lepu Anu...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online