Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 29.05.2011.
23:41
Vestionline A

Đoković: Igram dobro, serija se nastavlja!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je nakon pobede nad Rišarom Gaskeom u osmini finala Rolan Garosa, da je znao da ga čeka težak meč, ali da je pružio partiju na svom nivou.

"Zaista sam prezadovoljan svojom igrom danas", rekao je Đoković posle pobede nad Gaskeom (6:4, 6:4, 6:2) obraćajući se publici na francuskom jeziku, pa je pobrao aplauze na prepunom centralnom terenu Rolan Garosa.

Srbin je dodao da se oseća fenomenalno i da uživa u seriji pobeda.


"Znao sam da je Rišar dobar igrač i da neće biti jednostavno. U drugom setu sam uspeo da napravim brejk u pravom trenutku i posle toga mi je bilo znatno lakše. Igram sjajan tenis u poslednjih nekoliko meseci, serija se nastavlja, ali fokusiran sam samo na naredni meč. Videćemo koliko daleko ću stići na ovom turniru", poručio je drugi teniser sveta.


Njegov naredni rival je Italijan Fabio Fonjini. On je u pravom maratonu u pet setova uspeo da savlada Španca Alberta Montanjesa, a protiv Novaka je igrao dva puta i izgubio u dva seta.


"Znamo se veoma dobro. Poslednjih nekoliko godina često smo trenirali. Moja je generacija. Mislim da će to biti vrlo interesantan meč", rekao je Đoković.

A Rišar Gaske posle meča nije krio oduševljenje igrom našeg igrača.


"Novak igra strašno brzo. Ravni udarci iz riterna vas stavljaju u neugodan položaj. Nisam bio fizički na nivou kao što sam bio meč ranije protiv Tomasa Belučija, dosta sam se istrošio u dosadašnjem delu Rolan Garosa", ocenio je Gaske.

Francuz ističe da mu je neshvatljivo da na podlozi kao što je šljaka, neko može da natera lopticu da se kreće tako brzo, kao što to čini Đoković.

"On odlično kontroliše udarce. Igrali smo na brzim podlogama, ali su ovog puta loptice letele toliko jako, baš sam se iznenadio. Novak hvata lopticu rano, tako nemate puno prostora za manevar. Da biste ga pobedili morate da udarate jako lopticu, kao Nadal, da ga naterate da trči. Ali, ni Nadal ne može da organizuje igru kad igra protiv njega", zaključio je Gaske.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 30.05.2011. 01:32
Bravo Gasque svaka ti je na mestu......to je nas Noleeee!!!!!!!!!!! prvi tekst koji je dao bilo koji drugi teniser realan onako kako to izgleda na terenu kada se igra protiv Nola
Sreda 01.06.2011. 12:29
Tesko je i pomisliti da bi iko imao sanse protiv Noleta! On je u sjajnoj formi----on je fenomenalan!!!! CESTITKE I PUNO SRECE!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online