Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 19.04.2011.
12:02
Vestionline A

JJ: Ana i ja smo tim koji dobija

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković otkrila je za Kurir da nema ništa protiv Ane Ivanović i da se raduje svakom njenom uspehu.

Jelena je istakla da Srbija u ovom sastavu može da osvoji Fed kup. Dosta se priča da vaši odnosi s Anom Ivanović nisu dobri. Šta je tačno od tih informacija?

Vreme je za pehar!

"Jedna bez druge ne možemo ništa dobro da uradimo za Srbiju. Trijumf protiv Slovačke u velikoj meri pripada Ani, ali i ostalim devojkama. Suludo je pričati da imam nešto protiv nje. Naprotiv, stalo mi je da i ona pobeđuje". rekla je Jelena Janković.

Jeste li se radovali njenoj pobedi nad Hantuhovom?
"Naravno! Baš sam se radovala kad je bila bolja Hantuhove. Drago mi je što je Ana deo ovog tima. Žao mi je što joj se desio ovaj peh s povredom i nadam se da će se brzo vratiti na teren".

Zašto onda niste pratili Anin duel prvog dana?
"Zbog bolesti nisam mogla da sedim na klupi naše reprezentacije, jer nisam smela da trošim snagu i energiju. Morala sam da je čuvam za svoje duele. Drago mi je što smo protiv Slovakinja bile u najjačem sastavu".

Da li Fed kup reprezentacija Srbije može da osvoji ovo takmičenje?
"Zašto da ne. Imamo kvalitet i verujem da možemo da osvojimo ovo takmičenje. Igranje za Srbiju za mene je uvek bio poseban izazov. Bila bi mi najveća čast kad bismo podigle pehar kao najbolje u Fed kupu. Kad igram za Srbiju, borim se srcem i izgaram do kraja, kao i sve devojke u našoj reprezentaciji. Uspeli su naši momci, zašto ne bismo i mi".

Zašto niste igrale prvog dana protiv Slovačke?


"Sad mogu da vam odam jednu tajnu. Bila sam bolesna, imala sam problema sa grlom, čak mi se i uho upalilo, pa zbog toga nismo hteli da rizikujemo. Ćutali smo kako bismo zavarali protivnika".

Kako ste onda uspeli da izdržite dva teška meča protiv Slovakinja u jednom danu?

"Jednostavno sam želela da pomognem ovim devojkama. Kad sam trijumfovala u singlu, više nije bilo nazad, jer sam znala da moram da igram i dubl.

U tom trenutku zaboravila sam na sve probleme i fokusirala se na to da zajedno sa Aleksandrom Krunić stignem do pobede".

Šta vam je prolazilo kroz glavu kad vas je u dublu delio jedan gem od poraza?

"Nijednog trenutka nisam razmišljala da možemo da izgubimo. Toliko sam želele pobedu da sam bila u stanju da igram do jutra, bez obzira na to što sam prethodnih dana bila bolesna".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online