Nedelja 7. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 13.04.2011.
18:02
Vestionline A

Jankovićeva se priključila pripremama u Bratislavi

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković priključila se u Bratislavi pripremama naše reprezentacije uoči plej-ofa susreta protiv Slovačke za popunu Svetske grupe A Federejšn kupa.

Jankovićeva je zbog umora od puta i vremenskih zona koje je promenila odlučila da u sredu odmori i prvi trening odradi u četvrtak pre podne.

Jelena na ručku sa selektorom Vranešom i ostalim članovima reprezentacije

"Priključila sam se timu, drago mi je što smo ponovo zajedno. Umorna sam od puta, tako da smo odlučili da malo odmorim i da prvi trening odradim u četvrtak. Igramo u najjačem sastavu i verujem da ćemo ostvariti naš cilj, pobediti Slovačku i plasirati se u Svetsku A grupu gde nam po kvalitetu tima koji imamo i jeste mesto", izjavila je Jankovićeva.

Ana Ivanović će se tokom večeri priključiti pripremama nacionalnog tima. Trening u sredu odradile su Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić.

"Super se osećam, igram sve bolje i bolje. Sveža sam i odmorna i očekujem sve bolje partije. Povećala sam rad na kondiciji, da bi bila spremna za mečeve na šljaci koji su inače duži nego na betonu. U Bratislavi smo sjajno prihvaćeni, imamo dobre uslove za rad. Atmosfera u timu je sjajna, od danas ćemo biti kompletne, svi smo srećni zbog toga i od sutra nastavljamo sa jakim radom i pripremama za borbu koja nam sledi za vikend protiv Slovakinja koje jako dobro poznajemo. Nikad neću zaboraviti meč u Beogradu koji smo igrali protiv njih prošle godine u Areni, bio je to meč u kome sam ja debitovala na terenu za FED kup tim Srbije. Izgubili smo taj susret, ali verujem da ćemo im vratiti istom merom, na njihovom terenu i pred njihovom publikom za koju znamo da je jako temperamentna i bučna. Cilj je samo jedan, pobeda Srbije i za to svi dišemo kao jedan", rekla je Jovanovska.

Krunićeva ističe da naše devojke moraju da budu oprezne na terenu.

"Treniramo punom parom, tereni nisu najbolji, brzi su i jako je malo šljake, a urađeni su na betonu, dosta su klizavi i treba se pažljivo kretati. Mislim da će se atmosfera još poboljšati dolaskom Ane i Jelene. Osećam se dobro, bolje igram nego u februaru, napredujem i polako se navikavam na novu tehniku. Ne verujem da ću igrati, ali sam tu kad god budem zatrebala ekipi. Nadam se boljem rezultatu nego u Areni i mislim da imamo sve šanse da završimo duel već u singlu", rekla je Krunićeva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online