Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 22.02.2011.
12:13 >> 22:21h
Vestionline A

Đoković lako sa Ljodrom, Troicki ispao

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je započeo odbranu titule u Dubaiju pobedom nad Francuzem Mikaelom Ljodrom - 6:3, 6:3. Meč je trajao ekspresnih 63 minuta.

Novak Đoković je bez većih problema slavio nad Ljodrom i u svakom setu mu je bilo dovoljno da osvoji jedan brejk više od svog protivnika.

Francuz nije imao nikakve šanse, a Srbin je još jednom potvrdio da igra u sjajnoj formi, iako je bilo očigledno da nije želeo da troši previše snage na ovom meču. Igrao je taman koliko je bilo potrebno za pobedu.

U završnici meča, kada je već bilo jasno da će Novak bez problema pobediti, dva tenisera, inače jako dobri prijatelji, priredili su i malo zabave na terenu gledaocima u Dubaiju, tako da je duel okončan u sjajnoj atmosferi, koja je po malo podsećala na neki egzibiocioni meč.

Novak, kojem je ovo bio prvi meč posle osvajanja titule na Australijan Openu. 

Najbolji srpski teniser  igraće protiv Španca Felisijana Lopeza u drugom kolu ovog takmičenja. Lopezu je meč zbog povrede predao Jen Ksu Lu iz Kineskog Tajpeha pri vođstvu Španca od 5:0 u prvom setu.

"Zadovoljan sam kako sam odigrao danas. Danas sam, za razliku od Pariza prošle godine, odlično vraćao Lodrin servis i mislim da je to presudilo. Osećam se odlično, mnogo jače nego kada sm 2008. godine posle titule u Melburnu stigao u Dubaiju, koji sam tada i osvojio. To je bio veliki uspeh, ali neću previše da se hvalim, želja mi je samo da ostanem konstantan i pružim što bolje partije", rekao je Đoković.

Ljodra će takmičenje nastaviti u dublu, gde se u sredu, u paru sa Nenadom Zimonjićem, kao treći nosioci, sastaju sa Italijanom Sepijem i Kazahstancem Golubjevim. 

Kolšrajber nadigrao Troickog

 

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je u prvom kolu ATP turnira u Dubaiju od Nemca Filipa Kolšrajbera rezultatom  6:1, 7:6.

 

Naš teniser je u prvom setu bio samo senka na terenu i uspeo je da osvoji samo jedan set, ali se 18. teniser sveta u nastavku ipak pribrao i pokazao da nije zaboravio da igra tenis. Ipak, u taj-brejku se Nemac bolje snašao i zasluženo slavio prolaz u drugo kola. Troicki nije imao nikakve šanse u taj-brejku koji je otvoren nizom od šest poena nemačkog tenisera.

Novak i Marko Đoković nisu prošli prvo kolo u dublu

Teniseri Srbije Novak i Marko Đoković nisu danas uspeli da se plasiraju u četvrtfinale dubla na turniru u Dubaiju pošto su izgubili od Indijaca Maheša Bupatija i Leandera Paesa sa 0:2 (4:6, 1:6). Bupati i Paes postavljeni su za prve nosioce, a u četvrtfinalu igrache sa Marselom Granoljersom iz Španije i Dikom Normanom iz
Belgije.

Nagradni fond je 1.619.500 dolara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online