Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 12.01.2011.
16:03
Vestionline A

Ana ne igra za Srbiju zbog Jelene

Teniserka Ana Ivanović neće igrati za reprezentaciju Srbije u meču prvog kola Svetske grupe B Federejnš kupa protiv Kanade zato što nije u dobrim odnosima s Jelenom Janković, prenosi "Kurir".

Selektor ženske selekcije Dejan Vraneš nije hteo ni da potvrdi, ali ni da demantuje ovu informaciju.

Teniska reprezentacija Srbije

"Vi sami znate da među teniserkama nema nekog velikog prijateljstva, tako se Ana i Jelena ne druže. Nisam upoznat s detaljima, ali iskreno se nadam da to neće biti razlog neigranja Ivanovićeve u Novom Sadu. Imao sam priliku da radim sa obe, i neki loš odnos među njima nisam primetio. Mislim da Ana sada ima mnogo većih problema, jer je neizvestan i njen nastup na Australijan openu. Tek posle toga ćemo razmatrati mogućnost njenog nastupa za Srbiju. Za sada je rano da pričamo na tu temu", rekao je Vraneš.

Selektor ženske selekcije Srbije ne vidi kao problem i to što je Ivanovićeva najavila učešće na WTA turniru u Pataji, koji se poklapa s duelom u Federejšn kupu.

"To ne mora ništa da znači. Taj turnir je prijavila i Bojana Jovanovski, i on može da se otkaže. To sigurno neće stvarati problem ako ona bude želela da igra za Srbiju", dodao je selektor Srbije.

Meč između Srbije i Kanade biće odigran 5. i 6. februara u Novom Sadu.

POVEZANE VESTI

Sreda 12.01.2011. 16:44
Не знам шта да кажем. Оне нису ни близу од оног спортског и људског квалитета коју поседује наша мушка тениска репрезентација(Ноле, Виктор, Ненад, Јанко), који су уз све то велики пријатељи. По ономе што читамо о њима, обе су размазане мамине мазе. Слике са Клинтоном, приче о богаству, слави. Гледао сам Јелену на тв кад изјавњује, како је купила црвене ципелице које ће јој зако пристајати уз њен црвени порше, па њени интервјуи о градњи куће у УСА... Недостаје им кућни одгој. Штета! Због таквих ствари каријере су им у силазној путањи.
Sreda 12.01.2011. 20:28
Ma ne samo u sportu nego i na poslu i ostalim domenama, ženske se prirodno ne podnose. Ne treba kriviti niti jednu niti drugu. Kada sam radio u moj prvj firmi, bili smo 15 poslovođa, nas 4 muškarca ostalo sve ženske ! Ne samo što su se svađale svaki dan, nego je došlo do tuče. A mi muškarci solidarni kao braća.Promenim firmu, nas 12 poslovođa, 9 muškarca i 3 ženske, ista priča ! Što se tiče naše teniserke, nekako mi Ana simpatičnija od Jelene.Ne samo što je lepša, to nije ni bitno, ali takav imam utisak da se u kuluarima Jelena više kurči nego Ana. Ana je samo psihički slabija.Ne zaboravite da je Ana jedina srpkinja koja je osvojila Grand Šlem , i to Rolland Garros !!! Jelena ništa za sada
Sreda 12.01.2011. 19:43
Trebalo bi da ovo bude nastup Džej & Džej ( Janković & Jovanovska ). Nije bilo lako Jeleni da igra i pobeđuje na Fed cup sa povredama, a primadona Ana 'ladno izgubi i sahrani sve šanse da se nešto napravi. Jeca je uvek igrala za reprezentaciju Srbije bez ikakvih uslovljavanja i punim srcem. I takva je hvala Bogu i ostala. Puno sreće na Fed cup.!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online