Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 14.10.2014.
13:43
Vestionline A

"Lezilebovići, ne s*rite, nego navijajte!"

Tenzija koja traje pred meč između Srbije i Albanije je na vrlo visokom, možda i rizičnom nivou. Provokacije, uvrede putem društvenih mreža i najava haosa ne izostaju, a svemu tome doprinela je i jedna od najkontraverznijih pevačica u zemlji, Jelena Karleuša.

Brani muža i drugare: Jelena Karleuša, supruga Duška Tošića
 

Ona je na svom Fejsbuk profilu objavila pismo posvećeno publici koja je kivna na rezultate "orlova" prethodnih godina. Tekst inspiriše, ima i psovki, ali sve u svemu, poziva sve da podrže momke koji "ostavljaju krv i mladost na terenu i u karantinu".

Tekst vam prenosimo u celosti.

"Svi vi koji pljujete po našim fudbalerima, da znate bolje od njih sa loptom, bili bi na terenu, pičke bi bile lude za vama a na računu bi imali dobru kintu! Prema tome, kad vam prstići polete da napišete uvrede na račun igre naših momaka, jer sebe smatrate "stručnjakom", ne zaboravite da su oni ostavili čitavu mladost na terenu, u karantinu, od detinjstva krvare na toj travi i sigurno više od vas žele pobedu!

Udata sam za jednog. Njegove noge su u strašnim ožiljcima. Stopala deformisana od kopački. Za Srbiju i REPREZENTACIJU živi! Od teškog detinjstva, internata i siromaštva, iščupala ga je jedna misao-DA BUDE NEKO KO ĆE SE NA TERENU BORITI ZA SVOJU ZEMLJU! Ponosna sam što je uspeo! I onda dodje neki lezilebović da s*re i vredja!? Mi smo kao narod poznati po tome! Mi prvo nekom j**emo mater pa pitamo kako se zove. Svom tom ludilu doprinose naravno mediji!

Čitam ovih dana po novinama paklene tekstove o Albaniji i Albancima! Više se pominjao OVK nego sport, više se pisalo o ratu nego o fudbalu! Pišu-ŠIPTARI UBICE! Ali oni isto to misle i pišu za nas! Pišu-ŠIPTARI ČINILI ZLOČINE! Ali i oni tamo pišu isto za nas! Pišu-ŠIPTARI KOLJAČI! Tako i nas oni tamo vide. A gde je tu sport????? Niko nije napisao ono što je jedino moralo biti napisano, a to je da dolaze mladi momci iz Albanije, dobri ljudi i sportisti, da u srcu Beograda igraju pred narodom koji ih mrzi! Eh, dobro je što ne znaju da taj narod MRZI I SVOJE!!!!!

Prema tome-PODRŽIMO NAŠE REPREZENTATIVCE! Ako krene "po zlu" na terenu-TEK TAD IH PODRŽITE! Jer oni ne igraju za sebe! Oni igraju ZA VAS! Naravno, pokažimo da smo VELIKI kao narod! Neka se ti Albanci kući vrate poraženi, ali neka kažu da nije istina ono što se u albanskim medijima piše o Srbiji! Neka kažu da su bili u gradu gde je svaki dobar čovek dobrodošao, bez obzira na nacionalnost, versku ili bilo koju drugu pripadnost!"

POVEZANE VESTI

Utorak 14.10.2014. 13:51
a ona se jebavala sa tjelohraniteljem bivšeg supruga po kolima.. je li njemu šta bilo izdeformisano osim mozga???
Utorak 14.10.2014. 14:43
Raspala rospijo,ajde ti nama svima na stadionu da popusis. Podrzavas ove pickice od fudbalera,posto je i tvoj Duska jedan od njih.
Utorak 14.10.2014. 16:27
Idi JK snimaj pornice,za to si samo i to jos malo ti je ostalo vremena da uzmes neku lovu jer mozes dvopolku da glumis.Zalosno je sto JK nije mogla kao pevacica da se afirmise i narod da je zapamti po pesmama,nego jadnica na sve nacine pokusava da dodje do publiciteta.Jedini nacin da je siroke narodne mase prihvate je da snimi pornic,e tu moze da se snadje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online