Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 18.01.2014.
09:51
BETA A

Matić: Žao mi je momaka, pošteno su radili svoj posao

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Vladan Matić rekao je danas da je ražočaran zbog eliminacije "orlova" sa Evropskog prvenstva u Danskoj, i ukazao da je u meču protiv Francuske bilo teško izboriti plasman u narednu fazu tog takmičenja.

 

"Razočaran sam što nismo prošli u drugi krug. Da nismo napravili dve pogrešne izmene, mislim da bismo prošli dalje. Imali smo nesrećan dan protiv Rusa koji baš boli. Teško je vaditi se na Francuzima. Žao mi je zbog momaka, jer su pošteno radili svoj posao. Onaj nesrećni dan protiv Rusa i te dve izmene... pećiće me do
kraja", rekao je Matić posle utakmice.

Srbija je poražena u Orhusu od Francuske sa 28:31 u trećem kolu Grupe C EP, te je tako već u prvoj fazi eliminisana iz takmičenja.

"Nismo se predali posle prvih 15 minuta, dogovorili smo se kako da igramo. Poremetila nas je i prepodnevna povreda Nikole Manojlovića koji je stao na loptu i povredio zglob. Imali smo samo tri igrača da rotiramo na toj poziciji. Nismo se osramotili na ovom meču. Posle lošeg početka, digli smo se i igrali do kraja, ali kažem, boli ta Rusija", kazao je selektor.

Matić je rekao da će po povratku iz Danske analizirati kontinentalno prvenstvo.

"Analiziraćemo kada se vratimo gde smo i šta smo. Ima tih mlađih snaga koje obećavaju. Videćemo da li će doći do smene generacija. Sa njima sam bio kratko. Stvaram polako neku sliku. Kroz analize i razgovore videćemo šta i kako dalje".

Kapiten ekipe Momir Ilić kazao je da ekipa nije očkivala da prvenstvo završi u prvoj fazi takmičenja, i dodao da je jedna greška skupo koštala ekipu.

"Nismo planirali da se vratimo kući, ali eto, jedna greška, jedan kiks, i to se desilo. Posle prve pobede nad Poljskom, mislili smo da će to mnogo lakše ići, ali nije išlo. Ostaje žal jer ova generacija nije to zaslužila. Jedan loš dan, loš rukomet, ne znam
zašto se to desilo protiv Rusa. Svi smo podbacili.

"Orlovi" su kontinentalno prvenstvo završili na 13. mestu.

POVEZANE VESTI

Subota 18.01.2014. 13:13
Kao i obicno, kvalitet je tu ali nema igre i ekipe. Treneri se menjaju u nepovoljno vreme, analiza samo povrsno i pristup svetom dresu repke neki sigurno ne zasluzuju bez obzira gde i za koga igraju. Ne vidi se ni neki sistem u igri a kreativnost je jako tanka sto znaci pod hitno promene, rad i odgovarajuce pripreme bez ikakvih izvinjenja.
Subota 18.01.2014. 15:52
E moj Maticu zao ti je Momaka, protiv Francuza ni M. od momaka, pogotovo od onih VELIKIH , VUJIN; ILIC i Drugi,sakrivali su se imam dojam da im je svejedno koliko ce im Francuzi dati.Tako se ne igra na svetskom provenstvu,Sramota jedni Poljaci , Austrijanci idu dalje a mi Vicesampion Evrope i opet stara Prica vjerojatno ce biti Trener krivac,zar nije Cast igrati za svoju Zemlju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online