Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 15.12.2012.
21:51
Vestionline, Beta A

Bulatović: Samo su se naši navijači čuli u Areni

Reprezentativka Crne Gore u rukometu Katarina Bulatović rekla je posle pobede nad Srbijom u polufinalu Evropskog prvenstva u beogradskoj Areni, da misli da su se u dvorani čuli samo navijači njene ekipe.

Najefikasnija sa osam golova - Milena Knežević

"Hvala našim navijačima, mislim da su se samo oni čuli u Areni. Toliko", rekla je Katarina Bulatović novinarima posle pobede nad Srbijom sa 27:26.

Ova 28-godišnja rukometašica poželela je Srbiji da osvoji bronzanu medalju na EP.

"Drago mi je što je moja ekipa pobedila. Možda utakmica nije bila sjajna, nije viđen fenomenalan rukomet, ali smo se borile i pokazale da u jednoj sezoni možemo da igramo mnogo finala. Srbiji želim da uzme bronzanu medalju", kazala je Bulatović.

Reprezentativka Crne Gore Ana Đokić rekla je da je utakmica bila napeta i čvrsta.

"Poznajem pola ovih igračica, one su sjajna ekipa devojaka, kao i rukometašica, i danas je bilo veoma napeto i čvrsto. Sutra ćemo izaći na teren protiv Norveške i odigrati što bolju odbranu možemo, protiv najbolje ekipe na svetu", rekla je Đokić.

Milena Knežević, koja je bila najefikasnija na utakmici sa Srbijom sa osam golova, kazala je da je srećna zbog pobede i plasmana u finale.

"Jako sam srećna zbog finala. Srbija je dobro igrala, dobro su nam parirali, ali smo mi bili bolji za taj jedan gol i pobedili smo. Definitivno imamo najbolje navijače i pozvala bih ih da sutra dođu u mnogo većem broju i napune Arenu", kazala je Kneževićeva.

Selektor reprezentacije Crne Gore Dragan Adžić rekao je da je odličnom atmosferom i ambijentom u beogradskoj Areni dobio rukomet u Srbiji i u Crnoj Gori.

"Presrećan sam zbog pobede, ali još više zbog odličnog ambijenta u dvorani, dobio je rukomet i u Crnoj Gori i Srbiji. Devojke su pokazle karakter i ja sam veoma ponosan na njih", rekao je Adžić i poželeo Srbiji da odigra što bolje protiv Mađarske za bronzanu medalju.

"Mislim da se sutra u finalu sastaju dve ekipe koje imaju najbolju odbranu na ovom prvenstvu, tako da ko bolje odigra odbranu osvojiće zlatnu medalju", rekao je Adžić.

POVEZANE VESTI

Subota 15.12.2012. 22:06
Pa malo vas i ima u Beogradu,a nama niko nije kriv kada sebi priustimo da nas vi pobedite.
Subota 15.12.2012. 22:20
Pa malo vas i ima u Beogradu,nadam se da ce vam za koju godinu siptarke ciniti okosnicu ekipe.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online