Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.11.2012.
16:45
Vestionline, Telegraf.rs A

Rukometašice snimile promotivni spot za EP

"Pogledajte spot i ulepšajte sebi dan. Ako ovaj spot ne privuče publiku, ja stvarno ne znam šta će", rekla je kapiten srpske reprezentacije Andrea Lekić.

Andrea Lekić

Odbrojavaju se dani do početka evropskog prvenstva za rukometašice u Srbiji, koje će trajati od 4. do 16. decembra. Posle ne tako maštovite srpske, završena je sjajna engleska verzija promotivnog spota.


Ovaj put se u glavnim ulogama našlo šest igračica koje je kapitenski i na snimanju predvodila zvanično četvrta rukometašica sveta, Andrea Lekić.


"Mogu reći da sam oduševljena spotom. Da neko ne pomisli da je manekenkama posao jako zabavan, nije bilo lako. Bile smo mrtve umorne, ali isplatilo se. 

Pogledajte spot i ulepšajte sebi dan. Ako ovaj spot ne privuče publiku, ja stvarno ne znam šta će", rekla je u šaljivom tonu atraktivna Beograđanka.


Lekićeva je dodala da veruje da naša selekcija može da ostvari dobar rezultat na Evropskom šampionatu u Srbiji.


"Raduje me i dobra forma drugarica iz reprezentacije koje širom Evrope igraju odlično. Svakodnevno komuniciramo, pratim ih sve i u toku sam sa svim što se dešava. Samo da sve budemo zdrave, da ne 'baksuziramo' ništa, sve ide u dobrom pravcu", zaključuje priču kapiten aluzijom na skori početak priprema nacionalnog tima za evropski šampionat.


Evropsko prvenstvo igra se od 4. do 16. decembra u četiri grada – Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Vršcu.

Đurković: Najlabija prodaja karata je u Beogradu

 

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije (RSS) Božidar Đurković izjavio je danas da je najslabija prodaja karata za EP za rukometašice u Beogradu. Srbija će se takmičiti u Grupi A u Beogradu sa selekcijama Norveške, Ukrajine i Češke.

 

"Najslabije prodaja karata ide u Beogradu, tako da je pitanje podrške našoj reprezentaciji dovedeno u pitanje. Kako sada izgleda, biće više navijača iz Norveške", rekao je Đurković novinarima.

 

On je dodao da očekuje da će interesovanje za naredno Evropsko prvenstvo biti za 30 odsto slabije od onog u januaru kada su se na EP u Srbiji takmičile muškarci.

 

"Očekujemo oko 2.500 mađarskih navijača po utakmici, dosta Makedonaca, Rumuna, kao i Skandinavaca - Norvežana, Danaca i Šveđana. Iz Crne Gore nismo imali posebnih zahteva za kartama, ali ima vremena", rekao je Đurković.

 

Prema njegovim rečima, bilo je malo vremena za pripreme takmičenja, međutim, nije bilo ni posebnih zahteva Evropske rukometne federacije (EHF).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online