Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.10.2012.
11:41
zurnal.rs A

Karabatićeva devojka: Luka mi je dao novac da igram na poraz Monpeljea

Devojka Luke Karabatića, Dženi Priez priznala da je po nalogu svog dečka uplatila tiket na poraz Monpeljea.

Stvari se komplikuju za braću Karabatić

Ne može biti groznija činjenica od one da su igrači, reprezentativci jedne zemlje, osvajači olimpijskog zlata proveli 24 sata u pritvoru! I to zbog nameštanja rezultata i prodaje utakmice.


U nedelju uveče policija u Parizu je privela Mladena Bojinovića, Nikolu i Luku Karabatića i još četrnaest osoba za koje se sumnja da su umešane u klađenje i prodavanje utakmice. Policija nije želela odmah da ih ispita, već im je odredila pritvor od 24 sata, pa su pred državnog sudiju za kriminal svi izašli ujutru.

Najpre su pred sudiju izašli Nikola i Luka Karabatić, koji su se branili ćutanjem, ne želeći da odgovore ni na jedno jedino postavljeno pitanje. Francuski mediji su odmah to naznačili kao njihovu krivicu, te se iz časa u čas ispred policijske stanice skupljalo sve više novinara.

Advokat braće Karabatić, Erik Dupon Moreti je po izlasku iz stanice rekao:

Bojinović pušten


Mladen Bojinović, kako nezvanično saznajemo, nije zadržan u pritvoru posle saslušanja kao ostali njegovi nekadašnji saigrači privedeni posle meča Pariza i Monpeljea u nedelju uveče.
Supruga bivšeg reprezentativca Srbije je takođe dala izjavu istražnim organima i potvrdila da nije učestvovala u klađenju.

"Tačno je da su se Nikola i Luka kladili, ali nije tačno da su učestvovali u nameštanju utakmice. Klađenje nije krivično delo i tužilac će morati da dokaže da se ne nešto neregularno desilo na utakmici".


Već u 12.40 policija je ispitala i vlasnika kafića pri kome se nalazi kladionica. Naime, one je na već čuveni utakmicu uplatio najpre 15.000, a potom još 10.000 evra, ali na drugom mestu. Baš tada su u istom baru došla još tri muškarca sa tamnim naočarima i uplatila još 7.000 evra. Oni nisu poznati policiji, koja uveliko radi na otkrivanju njihovog identiteta.

Ipak, glavni svedok po mnogima je devojka Luke Karabatića, Dženi Priez, koju je policija privela u nedelju uveče u svojoj kući. Ona je na saslušanje izašla oko 13 časova, a njen advokat Antionie Kamus je potom rekao:

Ona je sve priznala policiji. Rekla je da se kladila na poraz Monpeljea po Lukinom naređenju i da joj je on dao novac za to.

Privedene supruge i devojke igračica su puštene, ali to nije slučaj sa Dženi, kojoj je sudija produžio pritvor za minimum još 24 sata. U međuvremenu, manekenka i voditeljka je suspendovana s posla do daljnjeg, a TV stanica na kojoj je zaposlena nije želela da komentariše sve što se dešava oko svog zaštitnog lica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online