Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 10.04.2012.
21:21
Vestionline, B92 A

Hrvati: Srbi pokazali "snagu", spasili ih Španci

Izgleda da naši zapadni susedi još ne mogu da prebole poraz u polufinalu Evropskog prvenstva u rukometu, pa zato nipodaštavaju plasman srpskih rukometaša na Olimpijske igre u Londonu.

 

Hrvatima krivo što Srbi idu na Olimpijadu?

Pripadnici sedme sile u Hrvatskoj navode kako je Srbija obezbedila plasman na OI samo zahvaljujući Špancima koji su bili bolji od Poljaka. 


Hrvatski index je dao duži tekst i navodi kako je naša reprezentacija osvojila srebrnu medalju na EP u Beogradu samo zahvaljujući domaćinstvu, te da izabranici Veselina Vukovića nemaju kvalitet za više domete i kako veliki uspeh naše reprezentacije nije odraz snage i kvaliteta. 

Isti portal je tako objavio tekst pod naslovom "Srbija pokazala ’snagu’ kad ne igra kod kuće: Plasirala se na OI zahvaljujući Špancima“.

Dalje se navodi da je Srbija ostvarila "mršav“ skor (pobeda, remi i poraz), kao i da se još jednom potvrdilo da "ostvareni uspeh na domaćem terenu često nije odraz stvarne snage domaćina koji ga je ostvario“.

Srbija je bila u ubedljivo najtežoj kvalifikacionoj grupi – domaćin je bila Španija, koja je u polufinalu EP izgubila od Danske u neizvesnom meču, zatim Poljaci koji su u odnosu na EP igrali jači za golmana Šmala i za Marcina Lijevskog, kao i vicešampion afričkog kontinenta Alžir.

Za razliku od 'orlova', 'kauboji' su imali "moćnu" grupu sa Islandom, tradicionalnom rukometnom velesilom Japanom i Čileom, koji je Srbija savladala sa 30:15 u pripremama za kvalifikacioni turnir. Uz sve to, Hrvatska je bila i domaćin turnira.

Izgleda da komšijama izuzetno teško pada što ih je Srbija pobedila u "njihovom“ sportu, što je u tenisu davno preuzela primat, kao i to što ima bolje rezultate u skoro svim kolektivnim sportovima.

Sreda 11.04.2012. 14:46
ostvareni uspeh na domaćem terenu često nije odraz stvarne snage domaćina koji ga je ostvario“....Pa normalno, tako je i bilo u Hrvatskoj. Srbija pobedjuje Hrvatsku u zadnje vreme u skoro svakom Sportu, Bravo Nasi. Nek se kompleksasi i dalje ljute. Hvala Spanijo, nisi priznala Kosovo, i odvela nas na Oimpijadu....hahahaha
Sreda 11.04.2012. 11:54
smetaju mi komentari nasih ljudi a ne hrvata ...mi nikako da shvatimo da se mi ne trebamo porediti sa njima ..vec sa spanijom ,francuskom ,italijom i slicnim zemljama ...neka se hrvati porede sa nama a ne mi sa njima ...poenta moje price je psi laju karavani prolaze ..dakle ne vazni su mi i oni i njihove price
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online