Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 19.01.2012.
22:47
Vestionline, Beta A

Vuković: Nismo ispunili baš svaki dogovor

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je posle večerašnjeg remija sa Slovačkom (21:21) u poslednjem kolu Grupe A Evropskog prvenstva, da njegovi igrači nisu ispunili sve dogovore.

Idemo dalje sa maksimalnih četiri boda

"Hteli smo večeras da ostalim igračima damo više minuta, ali nismo ispoštovali baš svaki dogovor. Prvo poluvreme smo odigrali dobro, a drugo zbog previše izmena lošije", rekao je Vuković posle remija 21:21 novinarima u beogradskoj hali Pionir.

Vuković je dodao da se nada da će igra u narednim mečevima biti "znatno agresivnija".

"Svim igračima sam dao šansu, osim povređenom Nenadu Vučkoviću i golmanu Darku Staniću. Nismo pobedili, ali to je sport i nadam se da ćemo u sledećem meču pristupiti znatno ozbiljnije i agresivnije", kazao je Vuković.

Selektor Slovačke Hejster Zoltan rekao je da je njegova ekipa želela da se iskupi za "katastrofalno odigrane" prve dve utakmice.

"Želeli smo da pokažemo da možemo da igramo bolje i postignemo bolji rezultat nego u prva dva meča. To smo uspeli i srećan sam zbog toga. Bilo je teško u prvom poluvremenu, jer je Srbija igrala jaku odbranu, a u drugom smo igrali mnogo brže i bolje", kazao je selektor Slovačke.

Krilo reprezentacije Srbije Rajko Prodanović rekao je da njegova ekipa nije uspela da pobedi Slovačku, jer je njihov golman Ričard Štohl bio "fantastičan".

"Lepo je bilo u prvom poluvremenu, a drugo smo pali, verovatno zbog velikog broja izmena. Najveći problem je bio jer smo razbranili njihovog golmana. Nismo izgubili već smo igrali nerešeno, a dalje idemo sa četiri boda i nastavljamo u ritmu prvog poluvremena", kazao je Prodanović koji je bio najefikasniji u srpskom timu sa pet golova iz isto toliko šuteva.

Levo krilo Srbije Ivan Nikčević rekao je da je došlo do nepotrebnog opuštanja jer meč ništa nije odlučivao.

"Nismo želeli da ostavimo ovakav utisak, ali šta je tu je. Meč nije imao značaja i to je dovelo do opuštanja kojeg ne sme biti. Došao je dobar trenutak, možda, da nas opomene da ne podležemo euforiji", rekao je Nikčević.

Pivotmen Rastko Stojković kazao je da Srbija neće imati problema u nastavku prvenstva ako nastavi dobro da igra u odbrani.

"Da nam je neko ponudio ovakav ishod oberučke bismo ga prihvatili. Dokazalo se da ćemo pobeđivati ako nastavimo da igramo dobru odbranu i ne primamo više od 20 golova po meču", kazao je Stojković.

Bek Žarko Šešum ocenio je da je "dobro" što je njegova ekipa u ovoj fazi prvenstva izgubila bodove.

"Dobro je što smo izgubili bodove u ovoj fazi takmičenja, jer je jasno da necće biti ni minuta lake igre do kraja. U drugom poluvremenu zakazali smo u odbrani, to je razlog što su nas Slovaci stigli", rekao je Šešum.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online