Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 16.01.2012.
14:59
Vestionline, Beta A

Stanić: Protiv Danaca ćemo videti koliko smo jaki

Golman reprezentacije Srbije i jedan od najzaslužnijih za pobedu protiv Poljske, Darko Stanić, rekao je danas da će se u sledećem meču sa Danskom videti koji su realni dometi ekipe.

"Danci su poznati po opasnim krilima, tradicionalno nam ne odgovaraju. Nadam se da je došlo vreme da ispišemo novu istoriju. Danci su konkurenti za osvanje titule, ali ne plašimo se nikoga i sutra ćemo videti koji su naši realni dometi", rekao je Stanić novinarima u Kovilovu.

Stanić je naveo da je ključ pobede Srbije na startu EP bila dobra odbrana protiv Poljske.

"Za 50 minuta sveli smo ih na 13 golova i to je pokazatelj naše snage. Kada se podredimo kolektivu, igramo za kolegu, reprezentaciju i publiku, osećamo se mnogo moćno", dodao je Stanić i dodao da je dobro zapamtio najboljeg igrača Danske Mikela Hansena sa poslednjeg Svetskog šampionata u Švedskoj.

"On sinoć protiv Slovaka nije blistao, ali bolje je da ga ne izazivam. Nadam se da ćemo imati podršku publike sa tribina", dodao je Stanić.

Utakmica drugog kola A grupe Evropskog prvenstva Srbija - Danska igra se sutra od 20.15 u hali Pionir.

Ne zna se još ozbiljnost Stojkovićeve povrede

 

Lekar rukometne reprezentacije Srbije Milan Babić rekao je danas novinarima u Kovilovu da se još ne zna koliko je ozbiljna povreda levog ramena pivota Rastka Stojkovića i da se još ne zna kada će moći da igra.

 

"Merilo njegove povrede je bol, a do sutra nećemo znati njenu prirodu. Jutros je bio na dodatnim ispitivanjima, ali tek ćemo sutra znati", rekao je Babić.

 

Stojković se povredio početkom jučerašnje utakmice protiv Poljske (22:18) na početku Evropskog prvenstva u Srbiji. Njemu je stavljen led na rame i on više nije ulazio u igru.

Vuković: Danska je prilika da se povrdi dobra igra

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je da je meč protiv Danske na EP prilika da se potvrdi dobra igra sa početka šampionata.

"Meč sa Danskom je prilika da se potvrdi naša dobra igra iz jučerašnjeg meča sa Poljskom. Ključno će biti da odigramo što bolje u napadu, jer kvalitetnu odbranu sigurno možemo ponoviti. Kvalitetnim napadom možemo sprečiti dansku polukontru i kontru, što je njhovo najjače oružje", rekao je Vuković.

Za Dansku nastupa jedan od najboljih igrača sveta Mikel Hansen, a Vuković na njemu zasniva strategiju.

"Hansena ćemo rešiti kako treba. On je opasniji u 'drugom talasu', kada danska krila razvlače našu odbranu, a on i njegovi drugovi 'mlate' sa velike udaljenosti. Na sprečavanju toga ćemo zasnovati našu taktiku", rekao je Vuković.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 16.01.2012. 15:21
Ništa bez dobre publike, i, naravno, taktike.
Utorak 17.01.2012. 17:39
Nas golman, ili vratar je u pravu, pogotovo sto mu je kolega isto vrh !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online