Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 07.12.2010.
12:12
E.V. A

Ima li medalje u državi Danskoj?

Najbolje srpske rukometašice u utorak od 20.45 startuju protiv Danske, jednog od dva domaćina EP koje će se od 7. do 19. decembra održati i kod suorganizatora Norveške. Preostala dva rivala su grupi su Španija (četvrtak od 18.45) i Rumunija (subota od 18.45).

- Cilj je da damo sve od sebe, da budemo hrabri, borbeni i pametni i da se domognemo druge faze takmičenja - rekao je selektor Duško Milić, koji Rumunke vidi kao jednog od favorita za zlatnu medalju. 

Nema predaje unapred: Andrea Lekić 


Danska je pre desetak dana ubedljivo savladala Srbiju na turniru Moberlingen kup u Norveškoj - 34:21. Milić je, ipak, ocenio da je to bio samo loš dan njegove ekipe.


- Taj turnir bio nam je izuzetno koristan. Shvatili smo na čemu treba da radimo. Videli smo i šta znači loš dan, ali sam u kasnijem porazu od Norveške video i koliko možemo. Tu mislim na drugo poluvreme koje smo rešili u svoju korist - naveo je Milić. - Često kažem curama: "Verujte u sebe, barem onoliko koliko ja verujem u vas." Čini mi

Najviše iz Zaječara

 

Selektor Duško Milić odlučio je da boje Srbije u Danskoj, a nadamo se kasnije i u Norveškoj, brane - GOLMANI: Katarina Tomašević (Bera Bera), Dragica Tatalović (Naisa), Slađana Đerić (Zaječar). KRILA: Jovana Bartošić i Katarina Krpež (obe Zaječar), Maja Luković (Crvena zvezda), PIVOTI: Biljana Balać (Jagodina), Slađana Pop-Lazić (Zaječar), Sanja Rajović (Knjaz Miloš). BEKOVI: Andrea Lekić (Krim Merkator), Tanja Vučković (Čačak), Dijana Števin i Sanja Damnjanović (obe Zaječar).

se da nekad previše respektujemo jake selekcije!


Rukometašice se, prema sopstvenom priznanju, nisu uplašile jakih protivnika.
- Drago mi je što konačno krećemo. Mogu samo da obećam da ćemo se boriti do poslednjeg minuta - poručila je Sanja Damnjanović. - Ekipa smo u usponu i verujem bar za nijansu bolje nego 2008. godine!


Andrea Lekić se nadovezala:


- Svesni smo šta nas očekuje. Verujte da samo mi znamo koliko želimo da izbegnemo povratak kući posle samo pet dana, kao što je bilo na prošlom EP pre dve godine, kada smo se iz Makedonije vratile sa tri poraza.


Ekipa je u međuvremenu dosta izmenjena.


- Otišlo je dosta dobrih igračica, ali smo mi koje smo ostale dosta iskusnije i zrelije, a nadam se i da će nam se ovaj put sreća osmehnuti. Mada, nju treba i dozvati - zaključila je Lekićeva.

Nedelja 29.05.2011. 13:06
imaima
Utorak 07.12.2010. 17:23
Kink za prenos: http://www.eurolivescores.co.cc/1_4_Live-Stream.html
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online