Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 02.07.2017.
17:15
Vestionline A

Crvena zvezda najuspešnija na Paliću

Palić je od petka, 30. juna do nedelje, 2. jula 2017, bio centar veslačkog sporta u regionu. Internacionalna regata "Vojvodina Open", koja je ove godine održana 55. put na Palićkom jezeru, okupila je 420 veslača i veslačica iz 26 klubova Srbije, Hrvatske, Mađarske i Bugarske.

VSS
Detalj sa 55. internacionalne regate Vojvodina Open

Oni su se u tačno 400 posada borili za odličja na regati koju je organizovao Veslački klub Palić, uz pokroviteljstvo Veslačkog saveza Srbije, Veslačkog saveza Vojvodine, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine, Grada Subotice, Mesne zajednice Palić i kompanija "Birografika MB", "Jaffa & Banini", "Knjaz Miloš (Aqua Viva)", "Gigatron", "Mony", "Ellzet Certa" i "Hemotehna".

Nakon drugog finalnog dana podvučena je crta, a za najuspešniji klub proglašena je Crvena zvezda. Njoj je pripalo prvo mesto u ukupnom plasmanu sa 123 boda, za šta je nagrađena s velikim peharom. Sa 119 bodova drugo mesto je pripalo Danubiusu 1885, a treće hrvatskom Iktusu, koji je "nakupio" 100 bodova.

- Presrećni smo što je još jedna regata "Vojvodina Open" protekla u najboljem redu, a zadovoljstvo svih učesnika su najbolji dokaz da smo i ove godine u organizacionom smislu odradili dobar posao. Učestvovalo je preko 400 veslača i veslačica, što je otprilike standardni broj u proteklih nekoliko godina. Međutim, mislim da je po kvalitetu ovogodišnja regata bila za nijansu ispred prethodnih. U okviru "Vojvodina Open" održane su i trke Dunavskog kupa, u četverac skulovima u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji, u kojima je Danubius 1885 bio najuspešniji u tri, a Iktus u jednoj trci - kazao je generalni sekretar Veslačkog kluba Palić i jedan od glavnih organizatora ovog takmičenja Vladimir Antić i dodao:

- U subotu, prvog finalnog dana, imali smo problema sa vremenom, pa su trke druge polovine finalnih okršaja počinjale iz letećeg starta. Shodno tome i vremena su bila neuobičajena.

VSS
 

Kroz dve nedelje na na ovom mestu će biti novo veslačkog okupljanje. Od 13. do 16. jula jezero Palić će biti poprište Evropskog univerzitetskog prvenstva.

- "Vojvodina Open" je bila svojevrsna generalna proba za Evropsko univerzitetsko prvenstvo. Primetili smo pojedine nedostatke, a tu pre svega mislim probleme u komunikaciji sa sudijama, kao i neke tehničke nedostatke. Međutim, imamo dve nedelje, što je dovoljno vremena da sve otklonimo i da maksimalno spremni dočekamo jedno veliko i značajno takmičenje, treće u ovoj godini na Palićkom jezeru - istakao je Antić.

Prijatelji 55. internacionalne regate "Vojvodina Open" bili su Javno preduzeće Palić Ludaš, Park Palić, Opšta bolnica Subotica, Dom zdravlja Subotica - Hitna medicinska pomoć i Crveni krst Srbije - Crveni krst Vojvodine.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online