Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.06.2017.
16:32
Vestionline, OKS A

Vojvođanska banka uz najbolje srpske sportiste i na putu ka Tokiju

Nakon Atine, Pekinga, Londona i Rija Vojvođanska banka biće zvanična banka našeg nacionalnog olimpijskog tima i na putu do Igara u Tokiju 2020. Potpisivanjem petog po redu ugovora o sponzorstvu sa Olimpijskim komitetom Srbije, danas je još jednom potvrdila svoju rešenost da aktivno učestvuje u unapređenju nacionalnog olimpijskog sporta i stvaranju boljih uslova za naše sportiste.

OKS
Uspešna saradnja nastavljena je i do Tokija

U dosadašnjoj saradnji između ove dve institucije, Vojvođanska banka dodatno je sponzorisala brojne sportiste među kojima su i Ivana Španović, Ivana Maksimović, Anja Crevar i mnogi drugi, a svečanom potpisivanju ugovora o nastvaku saradnje prisustvovali su i olimpijci Andrea Arsović, reprezentativka u streljaštvu, kao i Marko Novaković i Nebojša Grujić, reprezentativci u disciplini kajak dvosed. Pored pružanja postojeće podrške, Vojvođanska banka  kreirala je i jedinstvenu olimpijsku donatorsku karticu, od čijih transakcija se već šest godina izdvajaju sredstva za podršku našem nacionalnom timu.

- Nakon dugog niza godina uspešne saradnje, Vojvođanska banka i Olimpijski komitet Srbije mogu sa ponosom da sumiraju rezultate - brojne uspehe, medalje i veliki ugled našeg nacionalnog sporta i sportista na svetskoj sceni. I danas stojimo na istom mestu, ujedinjeni u zajedničkom cilju – da zajedno stvorimo nove generacije pobednika -  rekao je Marinos Vathis, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke i dodao:

- Izuzetno sam ponosan što ću po drugi put od kad sam u Vojvođanskoj banci potpisati protokol o saradnji sa Olimpijskim komitetom i to ukupno peti za Banku. Time mi zajedno danas, stvaramo bolje uslove nacionalni olimpijski sport. Ispisujemo istoriju koja će, siguran sam, zabeležiti velike pobede naših šampiona.“

Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije zahvalio se Vojvođanskoj banci, kao jednom od najpouzdanijih partnera nacionalnog olimpijskog tima,  na podršci i osloncu koje pruža olimpijcima  dugi niz godina.

- Vojvođanska banka je u kontinuitetu uz olimpijce Srbije od Olimpijskih igara u Atini, a sada i na putu za Tokio 2020. Kroz sve ove godine utiska sam da je partnerski odnos prerastao u prijateljski. Rasli smo i napredovali zajedno i verujem da u novom olimpijskom ciklusu zajedno možemo još više i još bolje. Sigurno je da dugoročnost ovog partnerstva govorio obostranom zadovoljstvu. U Vojvođanskoj banci imamo društveno odgovornog partnera koji deli naše vrednosti, razume potrebe vrhunskog sporta, ali i vidi vrhunski sport kao pravo mesto za ulaganje. Banka je u prethodnim godinama zahvaljujući ovom partnerstvu postigla i izvesne marketinške rezultate što nama posebno znači i raduje nas. To govori da ulaganje u vrhunski sport nije doniranje sredstava već i ulaganje u sopstveni rast i razvoj - istakao je Maljković.  

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online