Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.12.2014.
19:31
b92.net A

"Hoću da Radnički bude prvak Evrope"

Atletski klub “Radnički“ predstavio je u petak novo pojačanje za sledeću takmičarsku sezonu - Emira Bekrića. Prema rečima predsednika kluba Ivana Pavlovića, Emir Bekrić je bio kockica koja je nedostajala u našem mozaiku zvanom osvajanje titule evropkog prvaka u klupskoj konkurenciji.

FoNet
Ambiciozan: Emir Bekrić, nova uzdanica Radničkog
 

"San svakog sportiste je da u karijeri dostigne vrhunske rezulatate, osvoji odličja o kojima je uvek sanjao“, kazao je tom prilikom Emir Bekrić. 

"Jedna od mojih ambicija je osvajanje Kupa evropskih šampiona. Imao sam tu čast da već četiri - pet godina učestvujem na tom šampionatu, ali nisam imao čast da podignem taj pehar. Moj dolazak u Radnički ima više razloga. Prvi je da pojačam klub, da pokrenem timski duh i da doprinesem da budu još bolji i uspešniji, odnosno, da probamo zajedno kao tim da se popnemo na najviše postolje, da budemo i prvaci Evrope.“ 

"Veoma smo srećni i ponosni što se Bekrić odlučio na taj korak, da dođe da pojača naš klub i verujem da ćemo sa njim u našem sastavu i sa svim ostalim atletičarima, pogotovu onima koji su ponikli u našim redovima, uz birana pojačanja, doći do tog cilja i osvojiti prvo mesto najpre u B grupi. Nakon toga, naš plan je da za, recimo, tri godine osvojimo titulu evropskih šampiona u konkurenciji osam najboljih klubova Evrope. Sezona iza nas bila je dosta uspešna kada je ekipni nastup u pitanju. Uspeli smo da obranimo titulu ekipnog prvaka na ubedljiv način, na našem stadionu, pred našim ljubiteljima sporta i da organizujemo takmičenje o kojem atletska Srbija još uvek priča. Nadamo se da će se ovakvi rezulati nastaviti i u 2015. godini, da će i neka pojedinačna ostvarenja biti znatno bolja nego do sada i da ćemo ih gledati na najznačajnijim planetarnim takmičenjima“, rekao je Ivan Pavlović, predsednik kluba. 

Dobrodošlicu u Kragujevac najboljem atletičaru Srbije poželeo je gradonačelnik Radomir Nikolić. 

"Ovo je grad koji ima bogatu atletsku tradiciju i naše je opredeljenje da, u okviru svojih mogućnosti, pomognemo dalji razvoj atletike. Predstavnici kluba pitali su da li je izvodljivo da grad pomogne dolazak velikog asa u Kragujevac, predstavili su nam svoje planove i odlučili smo da im na tom putu pomognemo. Vidim, da su ambicije kluba veoma ozbiljne, govori se o evropskoj medalji a sa ovakvim sastavom, mislim da je to realno.“

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online