Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 30.04.2013.
20:33
Vestionline, Beta A

Savić: Srećan sam, ali i nezadovoljan igrom

Trener Crvene zvezde Dejan Savić rekao je da je presrećan zbog plasmana na završni turnir vaterpolo Lige šampiona, ali je kazao da se ekipi "ne piše dobro" ako ovako bude igrala u finalu domaćeg šampionata.

Očekuje spektakl na završnom turniru u Beogradu - Dejan Savić

"Presrećan sam zbog ovog uspeha, ispisali smo novu stranicu istorije vaterpolo klub Crvena zvezda. Ne možemo, međutim, nikako da budemo zadovoljni igrom u današnjem meču. Ako ovako budemo igrali protiv Radničkog (u finalu plej-ofa), ne piše nam se dobro", rekao je Savić.

Zvezda je izgubila od Segeda 10:11, ali je odbranila dva gola prednosti, pošto je u prvom meču slavila sa 7:5. Ostali četvrtfinalni parovi igraju se sutra, a Partizan gostuje Volgogradu i brani pet golova prednosti. Završni turnir četiri najbolje ekipe, "fajnal for", odigraće se u Beogradu krajem maja i početkom juna.

"Za mesec dana nas očekuje veliki spektakl u Beogradu, pošto je Zvezda prvi put na "fajnal foru". Nadam se da će i Partizan sutra obezbediti učešće tako da ćemo svi prirediti pravi spektakl za sve Beograđane i ljubitelje vaterpola", rekao je Savić.

Duško Pjetlović je kazao da se nada da će ovaj uspeh biti "odskočna daska" njegovom timu za dobre rezultate do kraja sezone.

"Presrećan sam...Nismo danas pobedili jer je Seged odigrao veoma iskusno i čvrsto tokom celog meča, naročito na početku, jer smo mi slabo počeli. Igra u odbrani nikako nije bila dobra, ali nam je forma u uzlaznoj putanji i mislim da je obezbeđen plasman na "fajnal for" odskočna daska...za što bolje rezultate do kraja sezone", rekao je Pjetlović.

Vaterpolista beogradske ekipe Marko Avramović ocenio je da je plasman na "fajnal-for" takmičenja veliki uspeh za Zvezdu.

"Čestitam saigračima i svima u klubu na plasmanu na "fajnal-for" Lige šampiona. Ovo je istorijski uspeh za Zvezdu, jer velika je stvar napraviti ovakakv rezultat nakon ponovnog osnivanja kluba od pre tri godine", rekao je Avramović.

Vaterpolista crveno-belih kazao je da se ambicije beogradskog kluba ne završavaju na plasmanu na završni turnir.

"Mi ne želimo ovde da se zaustavimo, želimo da dođemo do finala, a tamo je sve moguće. Posle ove utakmice nemamo mnogo vremena za slavlje, jer za četiri dana nas već očekuje utakmica sa Radničkim, gde želimo da dođemo do titule", kazao je Avramović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online