Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.04.2013.
20:10
Vestionline, Beta A

Savić: Duel dva titana u finalu srpskog prvenstva

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je danas da će finalna serija plej-ofa protiv Radničkog iz Kragujevca biti duel dva titana, kao i da su crveno-beli blagi favorit u tim susretima zbog prednosti domaćeg terena.

Očekuje teške i kvalitetne finalne utakmice - Dejan Savić

"Nema prevelike filozofije, to je veliko finale. I jedan i drugi tim će da otvore karte. Biće velika borba. I tokom prvenstva ste videli veliku borbu u utakmici u Kragujevcu koja je bila bitna zbog prvog mesta na tabeli", rekao je Savić na konferenciji za novinare i ocenio da je njegova ekipa blagi favorit.

"Jesmo favoriti samo zbog toga što igramo više utakmica na domaćem terenu i pred kakavom publikom i na kom bazenu. Sve je otvoreno i biće duel dva titana", rekao je Savić.

Vaterpolista Zvezde Andrija Prlainović ocenio je da srpski vaterpolo posle dugo godina ima finale u kojem su prognoze nezahvalne.

"Teško da bi neko stavio veći ulog što na Zvezdu, što na Radnički. Finale je otvoreno, očekujem velike utakmice, ono što smo dugo priželjkivali svi mi koji smo u vaterpolu", kazao je Prlainović.

On je pozvao sve učesnike finala da "zadrže hladnu glavu", jer je, kako je rekao, najmanje što treba da se koncentracija bude na stvarima oko bazena.

"Moramo da pošaljemo sjajnu sliku da može da prođe sve bez problema. To bih voleo, pa ko zasluži neka osvoji trofej", rekao je Prlainović.

Prvi čovek Zvezde Viktor Jelenić rekao je da ovo druga godina da crveno-beli ulaze u finale, ali da za razliku od prošlogodišnjeg finala sada očekuje veću borbu.

"Prošle godine smo igrali s Partizanom dve guste utakmice, izgubili smo jer je Partizan objektivno bio jači. Ove godine nas možda očekuje i pet utakmica sa Radničkim, pošto je Radnički jedna od najjačih ekipa u Evropi, pored Juga, Segeda i Primorja iz Rijeke", rekao je Jelenić.

On je naveo da njegova ekipa ima prednost domaćeg terena, ali da su Kragujevčani blagi favoriti.

"Imamo blagu prednost domaćeg terena, ali pošto je Radnički već osvojio Ligu Evrope mislim da su oni blagi favoriti, ali mi se nadamo da ćemo da iskoristimo prednost domaćeg terena", rekao je on.

Crvena zvezda će dočekati Radnički u prvoj utakmici finalne serije sutra od 17.00 časova na bazenu Tašmajdan.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online