Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 11.04.2013.
13:28
Vestionline, Beta A

Veber: Završiću sezonu u Red Bulu

Australijanac Mark Veber, vozač Red Bula, rekao je danas da će sezonu završiti u toj ekipi, ali da još ne zna da li će potpisati novi ugovor.

"Leđa o leđa" - Mark Veber i Sebatijan Fetel

Veber je ljut na klupskog kolegu Sebastijana Fetela i na čelnike ekipe zbog incidenta tokom trke za Veliku nagradu Malezije gde je osvojio drugo mesto.

Aktuelni svetski šampion Fetel je u završnici trke, uprkos naredbi iz boksa, pretekao Vebera i pobedio, ali ga čelnici ekipe zbog toga nisu kaznili, te Veber razmišlja da po isteku ugovora napusti Red Bul.

"Nameravam da završim sezonu u Red Bulu. Mnogi su u to sumnjali, ali ostaću u ekipi. Oduvek sam razmišljao samo o tekućoj sezoni... Ne vidim zašto bih sada morao da donosim odluke o budućnosti", rekao je Veber novinarima u Šangaju, gde će se u nedelju voziti Trka za Veliku nagradu Kine.

On je rekao da će pred kraj sezone razgovarati s čelnicima Red Bula.

"Letos ću razgovarati sa njima. Tek smo pred trećom trkom u sšampionatu i nikada u tom periodu sezone nisam donosio odluke o karijeri. Znam da se o tome priča, ali ne vidim zbog čega bih sada odlučivao", rekao je Veber.

"Očigledno je da su naši odnosi zategnuti i to nije prvi put. Sada moramo da se koncentrišemo na naše nastupe. Mislim da ekipa nije bila loša u Maleziji, ali mnogima je bilo neprijatno... Takva situacija se ove sezone možda više neće ponoviti - ali mogla bi da se dogodi u nedelju. To još ne znamo", dodao je australijski vozač.

Veber je rekao da se raduje predstojećoj trci i ocenio da je u Maleziji Red Bul pokazao da ima konkurentno vozilo.

"Dobro se osećam posle malog odmora i radujem se povratku na stazu. Dokazali smo da imamo konkurentno vozilo u prve dve trke, ali znamo da nas čeka još posla. Nismo imali dovoljno dobar bolid da pobedimo u Australiji, ali u Maleziji svakako jesmo", rekao je Veber.

 

Fetel: Izvinjavam se, ali ne svima!

 

Branilac titule šampiona u Formuli 1, Sebastijan Fetel izvinio se svom timu što nije poslušao naređenje na trci u Maleziji ali je rekao i da se neće izviniti zbog pobede.

 

"Izvinjavam se što sam se oglušio o naredbu tima, ali neću da se izvinim nikome što sam pobedio. Zbog toga su me ljudi i zaposlili i zbog toga sam ovde", izjavio je Fetel i dodao da je dobar timski posao ostao u senci njegovog duela sa Veberom.

 

"Odmah posle trke sam se izvinio svima što sam sebe postavio iznad tima što nisam želeo. Niko ne priča o tome kako je tim uradio odličan posao tog dana",

rekao je Fetel, koji vodi u generalnom plasmanu sa devet bodova više od Kimija Raikonena iz Lotusa.

POVEZANE VESTI

OSTALI SPORTOVI Fetel pobednik VN Mađarske
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online