Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.02.2013.
17:21
Vestionline, Beta A

Vujasinović: Špandau će igrati na sve ili ništa

Trener vaterpolista Partizana Vlada Vujasinović rekao je da je Špandau bolja ekipa nego što rezultati pokazuju, ali da ishod utakmice zavisi od njegovog tima.

Trener vaterpolista Partizana - Vlada Vujasoinović

"Špandau je bolji nego što njegovi rezultati pokazuju. Ovo je njihova poslednja šansa da izbore prolaz u drugu rundu i sigurno će se boriti da probaju da je iskoriste. Mislim da sve zavisi od nas, uz maksimalni i angažovani prostup trebalo bi da osvojimo tri boda, ali neće biti lako", rekao je Vujasinović.

Trener crno-belih je izjavu dao novinarima pre konferencije, pošto je morao da ode na sastanak Stručnog saveta kluba.

Vaterpolisti Partizana u sredu od 18 sati na plivalištu na Banjici igraju protiv nemačkog Špandaua utakmicu devetog kola Grupe D u Ligi šampiona.

"Špandau je iskusna ekipa, imaju mnogo reprezentativaca ali mislim da bi trebalo da se bavimo sobom, da se prikažemo u što boljem svetlu i rezultati će doći sami po sebi", rekao je vaterpolista Partizana Nikola Dedović.

Reprezentacija Srbije pobedila je u subotu u Svetskoj ligi Nemačku sa 13:4 i plasirala se na završni turnir tog takmičenja. Dobar deo nemačkog tima čine igrači Špandaua.

Pomoćni trener Partizana Uroš Stevanović opisao je nemačku ekipu kao grubu i rekao da je meč rezultatski važan i za Partizan. Partizan je drugi na tabeli Grupe D sa 13 bodova, dok je Špandau poslednji sa tri boda.

"Ostala su još dva kola do kraja, utakmica nam je bitna iako konačan plasman ne zavisi samo od nas. Dobro poznajemo Špandau, oni igraju disciplinovano, čvrsto i na momente grubo. Sve zavisi od nas", rekao je Stevanović.

Špandau je trenirao u Novom Sadu i odigrao trening utakmicu sa Vojvodinom, a sutra će doputovati u Beograd.

Predsednik kluba Aleksandar Šoštar rekao je da to pozitvno i da je dobro što se tako radi. On je istakao da je plan rada za ovu sezonu bio dobar.

"Ono što je bilo zacrtano na početku sezone bilo je dobro. Ekipa dobro radi predvođena dobrim stručnim štabom. Ako sutra pobedimo zagarantovano nam je barem drugo mesto. Igrači će pokušati da daju maksimum, a ja pozivam publiku da dođe i pomogne nam da ostvarimo još jednu pobedu u Ligi šampiona" kaže Šoštar.

Karte za utakmicu u sredu prodavaće se po cenama od 350 i 650 din.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online