Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 10.01.2013.
15:04
Vestionline, Beta A

Ovog vikenda rasplet vaterpolo Kupa Srbije

Treneri učesnika završnog turnira Kupa Srbije u vaterpolu poručili su da imaju iste ambicije, osvajanje trofeja.

Predstojećeg vikenda igra se završni turnir Kupa Srbije, domaćin je branilac trofeja beogradski Partizan, a mečevi će se igrati na plivalištu na Banjici.

U subotu od 18 sati vaterpolisti Partizana igraju protiv Radničkog iz Kragujevca dok se dva sata kasnije sastaju Crvena zvezda i novosadska Vojvodina.

Crno-beli su juče u Evroligi pobedili Seged sa 8:6, a trener Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je cilj njegove ekipe da ove sezone odbrani trofeje.

“Ambicije Partizana su uvek iste, a to je da za vikend podignemo pehar i tako ulazimo u predstojeću utakmicu sa Radničkim. Očekujem tvrdu utakmicu, kao u prvenstvu, ali drugačijeg ishoda, povoljnog za nas”, rekao je Vujasinović na zajedničkoj konferenciji za medije u Beogradu.

On je dodao da ne zna koji će tim izvesti u subotu,pošto je mnogo igrača bolesno.

Pomoćni trener Radničkog iz Kragujevca Dejan Jovović rekao je da njegova ekipa želi da napravi iznenađenje na Banjici.

“Imamo čast da kao novi klub načinimo dobar rezultat na Banjici. Pružićemo svoj maksimum da bismo napravili iznenađenje. Imamo mnogo problema sa sastavom tima, od 14 igrača u trenažnom procesu njih nekoliko je bolesno i ne znamo u kom sastavu ćemo nastupiti”, rekao je Jovović.

Trener Crvene zvezde Dejan Savić rekao je da njegova ekipa prihvata ulogu favorite u duelu sa Vojvodinom i da očekuje utakmicu sa jakim ritmom.

“Mi smo naše ambicije rekli na početku sezone, a to je da napravimo što bolje rezultate u ovog godini. Naša očekivanja su velika i moramo biti koncentrisani kako bismo došli do finala i zatim pokušali da napravimo dobar rezultat”, rekao je Savić, jedini koji nema problema sa sastavom tima.

‘Crveno-beli’ su juče pobedili Olimpijakos u Evroligi sa 11:9 i obezbedili drugo mesto u grupi B, što je bio jedan od ciljeva na početku sezone, a trener beogradskog kluba rekao je da je taj meč bio generalna proba pred početak završnog turnira finala Kupa.

Direktor Vojvodine Kolja Lazor rekao je da je Zvezda favorit, ali da njegova ekipa ozbiljno ulazi u polufinalni meč.

“Svesni smo da je Zvezda favorit u meču, ali mi u Beograd ne dolazimo sa belom zastavom, pružićemo maksimum i nadam se da će to biti dovoljno da pobedimo”, rekao je Lazor i dodao da ne zna u kakvom sastavu će njegova ekipa nastupati.

Učesnici finalnog turnira pozvali su navijače na fer navijanje i saglasili se da ovako jaka konkurencija u završnici Kupa nije bila u poslednjih sedam, osam godina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online