Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 10.11.2012.
19:15
Kurir A

Vaterpolisti Partizana pretukli radnika BIA!

Protiv vaterpolista Partizana Marka Matovića i Nikole Dedovića podneta je krivična prijava za nasilničko ponašanje pošto su u utorak na Zvezdari, posle manjeg saobraćajnog udesa, fizički napali službenika BIA.

Vaterpolisti Partizana i bivši juniorski reprezentativci Marko Matović i Nikola Dedović pretukli su u utorak oko osam sati radnika BIA u Ulici Matice srpske na Zvezdari.

Kako saznaje “Kurir”, incident se dogodio nakon što je Matović svojim “audijem Q5″ otpozadi udario službeno vozilo BIA, u kojoj su bili radnik i njegova koleginica.

"Posle udesa, Matović se nije zaustavio, već je produžio ka semaforu. Pošto se upalilo crveno svetlo, vaterpolista je stao, a tada ga je sustigao i radnik BIA, koji je izašao iz 'škode' i rukom pokazao na svoje vozilo i tražio mu da izađe iz 'audija' kako bi sačekali saobraćajnu policiju", navodi izvor “Kurira”.

Umesto toga, 21-godišnji vaterpolista je besno izašao iz auta i pesnicom udario radnika BIA u lice, koji je pao i na trenutak izgubio svest, a kad se posle nekoliko sekundi osvestio, pokušao je da se pridigne. Izvor navodi da ga je tada Matović opet udario, a u međuvremenu je izašao i Dedović, pa su zajedno počeli da udaraju službenika BIA po glavi i telu.

Službenica BIA pokušala je da pomogne svom kolegi, a potom je iz službenog vozila pokušala i da pozove policiju. Tada se, navodno, u incident umešao čovek koji je bio u kolima iza 'škode' i povikao: “Marko, Marko! Dosta je bilo, prestani”!

"Tada su prestali sa udaranjem. Matović je ostao sa sve do dolaska policajaca, kojima je dao izjavu, a Dedović je pobegao, ali je ubrzo uhvaćen.

Na saslušanju u policiji Matović je tvrdio da je sam tukao službenika, ali je posle promenio priču. Najpre je rekao da je još neko učestvovao u napadu, ali da ne zna ko, da bi na kraju priznao da je s njim bio Dedović. Protiv njih dvojice podneta je krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

VK Partizan uputio izvinjenje

 

Vaterpolo klub Partizan Rajfajzen saopštenjem se oglasio povodom incidenta koji su njegovi igrači Nikola Dedović i Marko Matović izazvali prošlog utorka.

 

Partizan se izvinio zbog ponašanja svojih igrača, koji su posle saobraćajnog udesa na ulici pretukli radnika Bezbedonosno-informativne agencije (BIA), zbog čega je protiv njih pokrenut krivični postupak.

 

"Naš vaterpolista Marko Matović bio je učesnik saobraćajne nezgode, koja se desila u utorak 6. novembra u Beogradu. Mi osuđujemo svako nasilničko ponašanje, bilo da se radi o našim članovima ili drugim građanima. Ali, stojimo iza naših sportista koji su godinama uzor mladima u zemlji. Molimo javnost i medije da se ovim slučajem ne bave dok saobraćajna policija ne izda zvanično saopštenje i istraži slučaj, nakon čega će i naš klub objaviti zvaničan stav".

Subota 10.11.2012. 21:43
И то су наши спорташи?! Која гамад, треба им заувек забранит да играју! Фуј
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online