Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 02.08.2012.
18:25
Vestionline, Beta A

Udovičić: Bitno je da smo i dalje prvi!

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je da ne može da se otme utisku da je njegov tim bio bliži pobedi u duelu sa Crnom Gorom na OI u Londonu, ali da je najvažnije da je ekipa i dalje prva.

Bili smo bliži pobedi - Dejan Udovičić

"Ne mogu da se otmem utisku da smo bili bliži pobedi, ali to sada ništa ne znači i nije bitno. Najbitnije je na kraju što smo izvukli taj bod i sa njime smo i dalje prvi na tabeli. Ništa se ne menja u našim glavama. Bitno je sada da smo u četvrtfinalu. Trudićemo se da dalje odigramo najbolje što možemo da bismo ostali na prvom mestu i u četvrtfinalu dobili na papiru najlakšeg protivnika, mada to ništa ne znači", rekao je Udovičić novinarima.

Srbija je dva i po minuta pre kraja imala dva gola prednosti, ali je Crna Gora izjednačila i na kraju promašila napad za pobedu, tako da je ostalo 11:11.

"Mogli smo da dobijemo otvorenu utakmicu do kraja...Siguran sam da se greške koje su nam se pojavile u poslednjem minutu neće dešavati na sledećoj utakmici. Za to sam ja odgovoran", rekao je Udovičić.

Sledeći rival "delfina" su SAD, koju svi u timu Srbije poštuju.

"Ta utakmica će biti teška kao i ova, fizički teška. Amerikancima je generacija na izlasku, tako da im je ovo poslednja prilika da urade nešto. Uložiće sve napore da nas pobede, što je prirodno i normalno. Igraju drugačije nego Crna Gora, a mislim da možemo da pobedimo", rekao je Udovičić.

Živko Gocić je kazao da je najvažnije da tim nije izgubio na kraju.

"Najbitnije je da nismo izgubili u ovoj utakmici, da smo osvojili taj bod i nastavili nekom stazom kojom smo krenuli na početku. Naravno, mogli smo da pobedimo, mogli smo u više navrata da privedemo utakmicu kraju, naročito kada smo imali dva gola prednosti dva i po minuta pre kraja. Crna Gora je imala napad za pobedu, tako da moramo biti zadovoljni rezultatom", rekao je Gocić.

"Mi smo malo grešili, naročito u drugoj i trećoj četvrtini, ali mislim da to možemo i moramo da ispravimo. U svakom slučaju, to je sport, i takve stvari se dešavaju, ne može sve da se odgra savršeno. Stvarno je definitivno najbitnije da smo neporaženi i da smo u četvrtfinalu", dodao je on.

Četvrtak 02.08.2012. 19:33
samo napred punom parom NAPRED SRBIJAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online