Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 30.07.2012.
14:01
Vesti A

Miloradovo selo

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić u jednom od svojih prvih virtuelnih javljanja iz Londona "prošetao" olimpijskim selom i "otkrio" neke njegove tajne.

Čavić i ekipa

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić je uoči Igara otvorio novi veb sajt 

www.miloradcavic.com i najavio da će na svom blogu redovno objavljivati vesti, slike i blogove direktno iz Olimpijskog sela.


Za početak je otkrio kako izgleda jedan dan u Olimpijskom selu, šta može da se pojede, ko da se upozna i slično. Njega najviše fascinira što su sve oko njega sami šampioni.


"Iz bezbednosnih razloga moram odmah da vam kažem da nam nije dozvoljeno da dajemo previše detalja o Olimpijskom selu, kao i da nam je zabranjeno da objavljujemo slike, sve dok se Igre ne završe", napisao je Čavić i dodao:

"Ali, uradiću najviše što mogu da vas upoznam s onim što smem da kažem".

Čavić je u Selo ušao 23. jula, svega šest dana pre prve trke i kaže da je odmah osetio veliko uzbuđenje oko sebe.

"Dok šetam hodnikom od svoje sobe do sale za ručavanje, trkači jure pored mene u svojim pripremama za atletska nadmetanja, vidim boksere i ostale takmičare u borilačkim veštinama kako se zagrevaju na ulici. Kad dođem u trpezariju, privremenu zgradu napravljenu za 5.000 ljudi, mogu da biram hranu iz pet do šest svetskih kuhinja i naravno mekdonalds. Ipak, najbolja stvar koja je u vezi sa trpezarijom nije uopšte izbor hrane", kaže Čavić.


"Fascinira to što svako koga sretnete je na neki način šampion u onome što radi i čime se bavi. Ako malo porazmislite o tome, shvatite da imate pristup najboljima od najboljih u sportu. Kad završim s obrokom, nosim ostatke u posebne kante gde se ostavlja sve što se jednog dana može ponovo upotrebiti, odnosno reciklirati - pre svega papir i plastika. U slobodno vreme, iz trpezarije idem u Internacionalnu zonu, gde možete igrati bilijar, video igrice, gledati filmove ili jednostavno popiti kafu s prijateljima. Upoznavanje novih ljudi je prilično lako ovde, svi su fini i opušteni, tako da sam siguran da ću steći nove prijatelje".

"Posle toga, sednem na autobus koji kruži selom, kako bih lakše mogao da se vratim do svog stana kako bih uzeo svoju opremu za plivanje, jer je uveliko vreme za trening. Pokupim peškir, naočare i kupaće gaće, posle čega se spustim na glavnu autobusku stanicu u selu. Odatle nas busevi voze do naših borilišta. Potrebno je deset ili 15 minuta vožnje do bazena, što uopšte nije loše!


Selo nam pruža sve što nam je potrebno - neograničenu hranu i piće, vešernice, zabavu, transport, mogu da kažem da se o svemu brinu", istakao je Milorad Čavić u svom novom blogu.

Ipak (ni)je bilo glasne muzike


"Ibica" na koju se žalio Milorad Čavić po dolasku u Olimpijsko selo nije bila žurka drugih sportista već proba ceremonije otvaranja Igara.


"Ispostavilo se da je glasna 'Ibica', muzika koja se čula noću bila proba ceremonije", napisao je Čavić u jednom od svojih virtuelnih javljanja iz Londona.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online