Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 17.07.2012.
20:44
Vestionline, Blic A

Mark Rasel: Na OI ne smem u istu sobu sa ženom, a gej parovi mogu!

Učesnik Olimpijskih igara u Londonu, Australijanac Mark Rasel podigao je jednom svojom izjavom veliku prašinu ne samo u svojoj zemlji, već i među svim sportistima uoči početka takmičenja.

S mužem u hotel? - Lorin Rasel

Učesnik takmičenja u streljaštvu pobesneo je na Olimpijski komitet Australije, ali i na organizatore koji su se složili s njima, što neće smeti da deli istu sobu sa suprugom Lorin, dok će, kako tvrdi, skoro svi gej parovi koji će učestvovati na OI, nesmetano biti u istoj postelji u selu.

Marku Raselu je navodno zabranjeno da deli krevet sa suprugom iz dva razloga.

Prvo je što je javno podržao korišćenje pilula za spavanje na Olimpijadi, jer samo tako može istinski da se odmori i pripremi za nastup (korišćenje pilula je zabranio OK Australije).

A, drugi što se njegova supruga Lorin slikala za jedan časopis početkom meseca sa puškom u ruci i u zeleno-zlatnom bikiniju ("neprikladno od nje", smatra OKA).

U oba slučaja, Rasel i njegova supruga naljutili su vođu australijskog tima u Londonu, Nika Grina, koji smatra da su njih dvoje svojim postupcima naneli moralnu štetu reprezentaciji i naciji?!

Odluka da ne mogu da budu u istoj sobi i predlog da intimne susrete mogu da obavljaju u nekoj iznajmljenoj sobi bilo kog hotela u Londonu, naljutila je Rasela, koji je javno napao učesnike Igara homoseksualnih sklonosti.

"Ovde su na delu dvostruki standardi koji dopuštaju sve homoseksualcima. Pa zar mi, heteroseksualci, pa još i u braku, ne smemo da budemo u istoj sobi, a oni, gej parovi, mogu da rade šta hoće? Najobičnija diskriminacija. Očito je Grinu i ostalima u Komitetu pozlilo zbog mojih komentara o pilulama i Lorininog slikanja. To je previše za njih i morali su nekako da nam uzvrate", rekao je Mark.

I Lorin se slaže s njim, uz konstataciju da ne vidi kako je svojim fotografisanjem isprovocirala naciju.


"Rečeno nam je da iznajmimo sobu negde ako želimo da delimo isti krevet i to o našem trošku. Veoma sam frustrirana jer se gej parovima u australijskom sportu i na Olimpijadi sve toleriše a heteroseksualcima mnogo toga ne. Nema nam druge nego da budemo i Mark i ja u sobama sa kolegama iz streljačkog dela reprezentacije. Razočaravajuće je kada dobijete ovakav stav Nika Grina i to putem i-mejla i kada nemate pravo da mu odgovorite", rekla je Lorin Rasel.

Utorak 17.07.2012. 21:24
To je zato sto su agresivni pa im se sve dopusta.......nece zapad, gde je demokratsko drustvo, valjda da se cuje kako su im toboze ugrozena prava - bolje ih pustiti nego da dizu galamu.! Toliko napadni da ugrozavaju druge
Sreda 18.07.2012. 03:00
Cekamo vas! Kasnite,pozurite u okupirajte Srbiju! Pravite parade, reklamirajte vase sklonosti, u skoli menjajte gradivo i ubacujte gej stivo! zalite se na krsenje gradjanskih prava,trazite NATO bombardovanje Srbije! Vasa ce cizma stajati na vratu srpskog naroda, o vi svemocni gejevi, klanjacemo vam se, istetoviracemo 666 na celu, da vam se dokazemo kako smo vasi verni sledbenici,odrecicemo se Hrista, zarad ovozemaljskog i telesnog uzitka, ipak, mi smo samo zivotinje koje su evoluirale. Ali kad bi se lagali,hehehe. Srbi ce pre bioloski nestati nego se pokoriti iluminatsko-masonsko-cionistickom sv.poretku na celu sa porodicama Rokfeler i Rotsild.
Utorak 17.07.2012. 23:11
to je zato sto gej parovi nece imati decu a vi verovatno hocete, resava se problem prenaseljenosti planete na sve moguce nacine.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online