Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 27.06.2011.
09:44
Vestionline A

Vanja Udovičić: Najvažniji je plasman na OI

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vanja Udovičić istakao je da je najvažnije da je naš nacionalni tim obezbedio plasman na OI u Londonu 2012. godine.

Vanja Udovičić

"Sami smo krivi što je bilo ovako. Pravili smo nesvojstvene greške. Čestitam Italiji. Ovo je veliki uspeh i ne zelim da iko potcenjuje Svetsku ligu i njene učesnike. Ovim sezona nije završena. Na redu je Šangaj, a najvažnije je što smo obezbedil London iz prvog pokušaja", rekao je Udovičić.

Filip Filipović je istakao da je naša selekcija ostvarila odličan rezultat.

"Zreli smo za London i to je najvažnija konstatacija. Imamo sve kvalitet, volju, zajedništvo", naveo je srpski vaterpolista.

Živko Gocić je čestitao saigračima na plasmanu na OI.

"Trebalo je odigrati šest mečeva u šest dana... Čestitam momcima, jer nije bilo lako. Posebno kada se zna koliko smo se pripremali", naveo je on.

Duško Pijetlović kaže da je očekivao težak meč.

"Oni su odlična ekipa, napreduju u poslednje dve godine. Pobediti ih dva puta pred hjihovom publikom e velika stvar. Oni su deklasirali Amerikance, pobedili Hrvate. Spremili smo se za ovakav način suđenja, izdržali smo i to je najvažnije", dodao je Pijetlović.

Slobodan Nikić je naglasio da je srpska selekcija imala sramotno suđenje.

"To je sramota za vaterpolo. Kada morate da razmišljate o tome. Mi smo uspeli da se prilagodimo i da odradimo posao na najbolji način. Sada se okrećemo Londonu, imamo stalno novi cilj", zaključio je Nikić.


Divac čestitao vaterpolistima pobedu i plasman na OI

 

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac čestitao je vaterpolistima Srbije na osvojenoj zlatnoj medalji u Svetskoj ligi i plasmanu na Olimpijske igre.

 

"Momci svaka vam čast na odbranjenoj tituli, ali što je još važnije - na plasmanu na Olimpijske igre! Iskoristili ste prvu priliku da overite svoju vizu za London! Još jednom ste pokazali borbenost i želju i način kako se bori za svoju zemlju. Želim vam da u ovom ritmu nastavite dalje i da u punoj formi dočekate London", poručio je Divac.

 

"Iskrene čestitke upućujem stručnom štabu, Vaterpolo savezu Srbije i svima onima koji su dali svoj doprinos da vaterpolo reprezentacija stigne do ove medalje", dodao je predsednik OKS.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.06.2011. 23:51
Pozdrav zlobnim komsijama. Srbija sampion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Subota 02.07.2011. 20:55
ma ko kaze da su svi zlobni, evo ja nisam pa vam cestitam!!!! i još pogotovo da ste razbili ovE napuhane talijane
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online