Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 25.04.2019.
12:51
Vestionline A

Terzić objavio širi spisak odbojkašica za Ligu nacija

Selektor odbojkašica Srbije saopštio je širi spisak (32) igračica za II Ligu nacija 2019.

EPA
Odbojkašice Srbije

Na spisku se nalaze:

Tehničari: Maja Ognjenović (Dinamo Moskva, Rusija), Slađana Mirković (Hemik Police, Poljska), Aleksandra Ćirović (Alba Blaž, Rumunija), Mila Đorđević (Crvena zvezda) i Emilija Antanasijević (Jedinstvo, Stara Pazova).

Korektori: Ana Bjelica (Volero Le Kane, Francuska), Tijana Bošković (Ezačibaši Istanbul, Turska), Sara Lozo (Žetisu, Kazahstan), Milica Kubura (Partizan) i Sara Carić (Vizura).

Libera: Silvija Popović (Altaj, Kazahstan), Teodora Pušić (Targovište, Rumunija), Marija Popović (Univerzitet Ist Tenesi, Sad), Aleksandra Tadić (Tent, Obrenovac) i Bojana Gočanin (Takovo Zveda Helios, Gornji Milanovac).

Blokeri: Milena Rašić (Vakifbank Istanbul, Turska), Stefana Veljković (Novara, Italija), Jovana Stevanović (Skandići, Italija), Maja Aleksić (Alba Blaž, Rumunija), Mina Popović (Firenca, Italija), Maja Savić (železničar, Lajkovac), Jovana Kocić (Vizura) i Sara Vučićević (Crvena zvezda).

Primači servisa: Brankica Mihajlović (JT Marvelus Nišinomija, Japan), Jelena Blagojević (Žešuv, Poljska), Bjanka Buša (Hemik Police, Poljska), Bojana Milenković (Skandići, Italija), Katarina Lazović (Vizura), Katarina Jović (Volero Le Kane, Francuska), Milica Tasić (Crvena zvezda), Mina Mijatović (Tent, Obrenovac) i Ana Pejičić (Vizura).

Svi mečevi Lige nacija igraće se od utorka do četvrtka.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, igraće na startu II Lige nacija u 4. grupi I vikenda u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu. U 1. kolu, Srbija će u utorak, 21. maja igrati protiv Holandije od 20 časova. U 2. kolu, u sredu, 22. maja, Srbije će igrati protiv Koreje od 17 časova, a u poslednjem, 3. kolu, u četvrtak, 23. maja, protiv Turske od 20 časova.

II vikend će se odigrati od 28. do 30. maja, a Srbija će igrati u 5. grupi u Koneljanu u Italiji, a pored domaćina rivali će joj biti SAD i Dominikanska Republika.

U okviru 12. grupe III vikenda od 4. do 6. juna, Srbija će gostovati u Kortrajku, u Belgiji. Srbija će igrati sa Belgijom, Rusijom i Poljskom.

IV vikend je na programu od 11. do 13. juna, a seniorke Srbije će igrati u 15. grupi, u Tokiju u Japanu, sa domaćinom, Brazilom i Tajlandom.

Poslednji, V vikend će se odigrati od 18. do 20. juna, a Srbija će igrati u 18. grupi u Ningbou. Pored Kine, rivali Srbiji biće Nemačka i Bugarska.

Finalni turnir će se odigrati od 3. do 7. jula u Nanđingu u Kini.

Pored Kine na Finalnom turniru će nastupiti i pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online