Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 06.08.2012.
17:35
Beta A

Kolaković: Apsolutno nismo bili spremni

Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković rekao je da njegov tim apsolutno nije bio spreman za meč s Rusijom, koji je izgubio sa 3:0 i ispao s OI u Londonu, ali nije želeo da objašnjava razloge zašto je to tako.

Nismo imali energije za ovako kvalitetnog protivnika - Igor Kolaković

"Apsolutno nismo bili spremni za ovaj meč, to je pokazao već prvi set. To ima svoju genezu koju ne bih preterano ovde elaborirao. Ugušili su nas sjajnom igrom, u svakom setu su nam prerano skresali krila. Očigledno nismo imali energiju za tako kvalitetnog protivnika, koji je danas igrao mnogo bolje od nas", rekao je Kolaković.

Aktuelni evropski šampion je nakon poraza od Rusije (3:0) ostao sa samo jednom pobedom na Igrama, a kući ide već posle prve faze takmičenja.

"Biće vremena za analizu. Geneza postoji, ima vremena za to, ali što se tiče turnira, imali smo svoju šansu u meču protiv Nemačke. Nismo je iskoristili, a imali smo i dva loša meča, protiv Amerike i Rusije. Uzroke ćemo da iznosimo hladne glave, sada je prerano za to. Razočarani smo, to je prirodno, naša očekivanja bila su da se plasiramo dalje. Nismo uspeli, ne samo ja, nego igrači, koji su prvi na frontu i to sigurno najviše želeli", kazao je Kolaković.

Marko Podraščanin rekao je da je razočaran i tužan i da je mislio da ova ekipa može više.

"Posle četiri godine spremanja, bronze sa Svetskog prvenstva i evropskog zlata, ovo je veliko razočarenje. Jako nam je žao, jer uvek igramo dobro EP i SP, a ovo najvažnije takmičenje nekako loše. Ne mislim samo na odbojku, kao da se sve druge ekipe boje pripreme, ne znam u čemu je problem. Platili smo ceh porazima od Nemačke i Brazila, gde smo bili blizu... Očigledno je da ovoliko vredimo bez Miljkovića, Nikića i Petkovića. To nije alibi, ali mogli smo više i očekivao sam više", rekao je Podraščanin.

Kapiten Bojan Janić rekao je da zna da će navijači biti jako razočarani, ali da je igračima ipak najteže.

"Ovo je veliko razočarenje, ne samo od ove utakmice, nego od prve. Život ide dalje, odbojka će se igrati. I sam plasman je veliki uspeh, ali smo razočarani. Znam da će narod biti mnogo razočaran, ali nama je najteže. Meni je samo krivo što nismo dali sve od sebe. Mogli smo da budemo poslednji, ali da smo se borili, da znamo da smo dali sve od sebe. Ovako – zapinješ, ali kao da ti nešto neda, kao da si u živom blatu", rekao je Janić.

POVEZANE VESTI

Utorak 07.08.2012. 11:32
Ma nije tačno Kolakoviću da ste bili nespremni! Osim onog momka Atanasijevića, ostali ne zaslužuju dres reprezentacije! Kuća, pederi jedni!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online