Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 02.05.2012.
19:07
Vestionline, Beta A

Terzić: Iznenađuje period kukavičke igre

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da ga iznenađuje period kukavičke igre njegovih igračica u trenucima kada su imale veliku prednost u duelu sa Holandijom u prvom kolu Evropskih kvalifikacija za Olimpijske igre.

Razočaran - Zoran Terzić

"Igrali smo očekivano, sa mnogo uspona i padova i nerezonski. Iznenađuje period kukavičke igre kada smo imali veliko vođstvo i kada smo očekivali da će nam protivnik pokloniti pobedu. Igrali smo bez napada, servisa i u toj varijanti smo gubili veliku prednost i praktično dobijene setove", rekao je Terzić posle meča u Ankari, koji je njegov tim izgubio sa 3:2.

"Šteta za utakmicu, ali rezultatski nije toliko strašno, jer će meč sa Poljskom odlučivati ko će biti drugi u grupi, ali ako ovako budemo igrali teško da možemo da računamo na pozitivan rezultat", dodao je selektor.

Terzić je ocenio da će sutra u drugom kolu protiv Rusije biti teško, pošto su protivnice prvi favorit za osvajanje takmičenja.

"Ruskinje su prvi favoriti, biće teško i videćemo koliko možemo da im se suprotstavimo", zaključio je Terzić.

Srednji bloker reprezetacije Srbije Milena Rašić, koja je bila najefikasnija sa 23 poena, kazala je da je njena ekipa napravila dosta glupih grešaka.

"Jako težak meč, pogotovo što smo vodile 2:0, a izgubile. Ne znam razlog, da li je došlo do opuštanja... Napravile smo dosta glupih grešaka. Mi smo glavni krivci za poraz, ali se nadam da ćemo smanjiti greške u sledećim utakmicama i mnogo bolje igrati", rekla je Rašićeva.

Libero Srbije Suzana Ćebić ocenila je da je izgledalo kao da je Holandija imala više želje za pobedom.

"Pravili smo dosta grešaka i zbog toga smo ih vratili u igru. Izgledalo je da su Holandjanke više želele pobedu. Treba ovo što pre zaboraviti i pripremiti se za sledeći meč", rekla je Suzana Ćebić.

Srednji bloker Nataša Krsmanović je rekla da je gubitak odlučujućeg seta bio neminovan posle "onako izgubljenog četvrtog".

"Generalno smo dobro igrali, čak i bolje od očekivanog, ali je bilo strašnih padova. Odjednom su krenule da stižu i velika razlika se istopila jako brzo, a mi nismo stigle da se okrenemo. Znalo se da ćemo peti set izgubiti posle onako izgubljenog četvrtog. Postoji šansa da idemo dalje, možemo bolje od ovoga i nadam se da ćemo pobediti Poljsku", rekla je Krsmanovićeva.

Srbija sledeći meč na turniru u Ankari igra sutra u 13 časova protiv Rusije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online