Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.11.2010.
21:40
Vestionline A

EL: Ulaznice za Makabi u utorak

Košarkaški klub Partizan mts saopštio je da će u utorak 2. novembra organizovati prodaju ulaznica za meč trećeg kola Evrolige protiv ekipe Makabija.

Na blagajni južne tribine stadiona Partizana svi zainteresovani mogu da kupe karte od 10 do 15 časova. U prodaji će se naći 1.000 ulaznica po ceni od 500 dinara, a svaki navijač može da kupi najviše pet ulaznica. Svi koji budu kupovali ulaznice moraće da prilože kopiju svoje lične karte kao i original na uvid.

U saopštenju se navodi da je beogradski klub obavezan, prema Zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, da poseduje podatke o svim vlasnicima ulaznica, kako godišnjih tako i karata za pojedinačne utakmice.

Partizan ističe da karte nije moguće rezervisati, već je jedini način da se do njih dođe kupovina na blagajni u naznačeno vreme. Klub iz Humske će i dalje prodavati sezonske ulaznice, isključivo u prostorijama kluba i na blagajni 'Pionira' na dan odigravanja utakmica u NLB ligi.

Utakmica trećeg kola grupe A Evrolige između Partizana i Makabija biće odigrana u četvrtak od 20,45 časova.

Blat: Veliko poštovanje za Partizan!

 

Trener Makabija Dejvid Blat rekao je pred gostovanje u Beogradu za ‘Novosti’ da je Partizan tim sa tradicijom i da veoma poštuje njegove navijače.

 

"Partizan je odličan tim, sa tradicijom i kvalitetom. Za mene ima veliku vrednost. Napravili su ogromno iznenađenje plasmanom među četiri najbolje evropske ekipe na impresivan način. Jesmo značajno izmenili timove, ali naši susreti su uvek bili zanimljivi i dobri. Oba kluba imaju ponosa i ambicije da promovišu košarku u svojim zemljama", rekao je Blat.

 

Navijači Partizana Blata pamte po nesvakidašnjem gestu. Kao trener Efes Pilsena se 2008. oglušio se o 'savet' najvećih svetskih sila da stranci ne putuju u Srbiju iz bezbednosnih razloga. Oslabaljen četvoricom Amerikanaca, koji su iz straha odbili da sednu u avion za Beograd, Efes Pilsen je izgubio utakmicu, ali su Blat i njegovi učenici dočekani i ispraćeni ovacijama zbog, malo je reći, džentlmenskog poteza.

 

"I danas respektujem navijače Partizana na isti način. Oni su ljudi košarke. Verujem da sam ja isto. Košarka i sport su iznad politike. Ta četvorica američkih igrača nisu poštovala sport, Evroligu i Partizan. Reći da je tada bilo opasno doći u Beograd je - smešno. Trebalo bi uvek da odvojimo sport od politike. Taj trenutak je bio jedan od najtežih u mojoj karijeri, jer su ti momci povredili sport, a naročito su uništili tim koji je bio na dobroj poziciji", zaključio je Blat.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online