Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.08.2018.
17:18
Vestionline, b92.net A

Stojaković: Verujemo u Bjelicu, Bogdanu više lopti u rukama

Jedan od najboljih evropskih igrača u istoriji NBA govorio je o tandemu Bogdanović-Bjelica, očekivanjima od Marvina Beglija i ostatka tima u narednim sezonama.

Promo
Peđa Stojaković na otvaranju "Košarka bez granica"

Peđa je u Kingsima proveo zlatne godine, a protekle tri godine provodi na fuknciji direktora za razvoj igrača, trudeći se da zajedno sa Divcem vrati tim iz glavnog grada Kalifornije dovede na staze stare slave.

Tokom obraćanju medijima na otvaranju kampa "Košarka bez granica", Stojaković je hvalio radnu etiku Bogdana Boganovića: 

- Provodimo Bogdan i ja dosta vremena i nalazimo se pre treninga i posle utakmcia pričamo. On je student igre, stalno želi da uči i upija nove stvari i vidi se po njemu kao igraču. Pomera granice i gledajući ga ovo leto kako se spremao i kako nastavlja da trenira, očekujem bolje partije još.

Istakao je da će više koristiti Bogdana na dve pozicije:

- Ideja nam je da ga što više koristimo na mestu plejmejkera, pokazao je da ima te sposobnosti. Ne znam da li će to biti samo u određenim segmentima igre, ali će sigurno imati više lopti u rukama. 

Dotakao se i Bjelice:

-Mislim da je jedan od naših najtalentovanijih igrača u ovom momentu. Ponekad kad se nađete u nekoj ekipi kojoj ne odgovara tvoj stil igre, tom sistemu, onda u tom pronalaženju izgubi se samopouzdanje. Mislim da će kod nas da dobije to samopouzdanje imajući Bogdana i imajući nas izvan terena i verujem da će pružati partije inače pruža Nemanja.

- Niko nije očekivao, mislim da nije ni on. U poslednjem trenutku je odlučio da želi da se vrati u Evropu, mi smo uskočili. Imali smo ga u planu od početka kad se stvorilo to slobodno tržište. Isprva se naklonio Filadelfiji, ali kasnije kad je odlučio da se vrati u Evropu, imali smo razgovor i uspeli smo da ga ubedimo jer verujemo da može da nam pomogne- pojašnjava NBA šampion iz 2011. godine. 

Odogovorio je i na pitanje o potencijalu ekipe i šansama u prejakom Zapadu: 

- Mnogi kažu da mi imamo najbolju ekipu za budućnost jer ne očekujemo ništa od naših igrača u sledeće tri, četiri godine, a realno gledajući nijedna od ekipa nema šanse sada protiv Golden Stejta po nekim košarkaškim parametrima, ali uvek postoji takmičarski motiv i stalno želimo više. Ne znam da li je prelaskom Lebrona Istok oslabio ali i dalje tamo ima jako dobrih ekipa i biće zanimljivo u plej-ofu, nadam se da ćemo i mi biti tamo jednog dana. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online