Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.09.2017.
10:51
Tanjug, Vestionline A

Obradović: Uvek ću osećati veliki dug prema Borcu i Čačku

Trener turskog košarkaškog tima Fenerbahčea Željko Obradović izjavio je u Čačku da će uvek osećati veliki dug prema klubu u kome je ponikao i prema svim ljudima iz ovoga grada.

N. Đurović - Vesti
Dobri utisci iz Čačka: Danilović, Obradović i Đorđević

Publika, koja je do poslednjeg mesta ispunila halu Borac, gromoglasnim aplauzom pozdravila je Obradovića, koji je rodom iz Čačka. Košarkaši čačanskog Borca poraženi su večeras u prijateljskoj utakmici od ekipe istanbulskog Fenerbahčea rezultatom 81:93 (16:26, 23:21, 30:18, 12:28).

- Veliko mi je zadovoljstvo i prilika da se zahvalim pre svega predsedniku Borca Peci Pantoviću I gradonačelniku  Milunu Todoroviću na pozivu da budemo gosti ovde, mada ja nikada ne mogu da budem gost pošto je ovo moj klub i moj grad - kazao je trener evropskog prvaka Fenerbahčea Želko Obradović. 

On je naglasio da je rezultat večerašnje utakmice najmanje važan. Obradović je kazao da je njegov tim i pored napornih šest dana u kojima su odigrali šest utakmica večeras odigrao dobro protiv ekipe Borca i čestitao čačanskim košarkašima na načinu na koji su igrali i poželeo im puno uspeha u nastavku sezone. Obradović se takođe zahvalio publici na izuzetnom prijemu i izrazio očekivanje da će i u budućnosti biti prilike da se ovakav duel ponovi. 

Trener čačanskog Borca Raško Bojić kazao je da je da su igrači odigrali onako kako je iplanirano što se energije, pristupa i želje tiče. 

- Sigurno da je kvalitet apsolutno na strani Fenera međutim ispostavilo se da smo mi svojom željom i energijom uspeli malo da zakomplikujemo utakmicu I verovatno smo odigrali na gornjoj granici naših mogućnosti - rekao je Bojić.

Igrač Fenerbahčea Marko Gudurić kazao je da je bilo lepo vratiti se u Srbiju i Čačak. On je istakao da je često igrao u ovom gradu i iskoristio priliku da čestita igračima Borca na večerašnjoj partiji, kao i svojim saigračima na pobedi. 

- Nama je ovo bila šesta utakmica u proteklih šest dana, nije bilo lako,  ali uspeli smo da ostvarimo ono što se podrazumeva a to je pobeda - rekao je on. 

Vođa čačanskih zebri Marko Marinović je naglasio da je Čačak pokazao da je grad košarke i da će to i ostati.

- Ova ekipa večeras je uspela koliko toliko da parira ekipi Fenera, nadam se da će Čačani prepoznati kvalitet i dolaziti na naše utakmice ako ne baš u ovolikom broju, mi ćemo biti zadovoljni i sa malo manje,  mi ćemo to njima vratiti ove godine plasmanom u Prvu jadransku ligu - istakao je Marinović. 

Utakmicu su pratili Dušan Duda Ivković, Damir Šolman, ambasador Turske u Srbiji Tanžu Bilgič, kao i lokalni zvaničnici. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online