Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.06.2017.
20:31
Vestionline, Koš magazin A

Olimpijakos organizuje oproštaj za Dudu Ivkovića

Legendarni srpski košarkaški stručnjak Dušan Ivković (74) od trenerskog posla oprostiće se krajem ovog leta kada će u njegovu čast Košarkaški klub Olimpijakos organizovati oproštajnu utakmicu, od koje će sav prihod biti prosleđen u hunanitarne svrhe.

A. Čukić
Tokom karijere Ivković je osvajao trofeje u gotovo svim takmičenjima, klupskim i reprezentativnim

O tome Ivković je javnost obavestio putem saopštenja koje je objavio kosmagazin.com.

- Sa zadovoljstvom sam prihvatio ideju Olimppiakosa da se u Atini 20. septembra 2017. odigra moja poslednja utakmica koju ću voditi sa klupe. Ovom utakmicom želim da se zahvalim Olimpijakosu, ali i svim mojim bivšim igračima, kolegama trenerima i svim ljudima košarke sa kojima sam sarađivao, a koji su mi omogućili da uživam u svom poslu i radim ono što najviše volim više od 40 godina.

Voleo bih i sve vas pozivam da se ponovo tada okupimo i pomognemo u prikupljanju sredstava za pomoć deci Srbije i Grčke.

Saopštenje Olimpijakosa:

Doviđenja legendo Dušane Ivkoviću.

Kada je Dušan Ivković odlučio da se oprosti od parketa, on i KK Olimpijakos odlučili su da njegov poslednji šou ne može da se odvija nigde drugde nego baš na sceni na kojoj su se dogodili neki od najznačajnijih trenutaka u njegovoj bogatoj karijeri.

Dvadesetog septembra 2017. u 19.30 u “Dvorani mira i prijateljstva” (SEF, Olimpijakosova dvorana), Zvezde Dušana Ivkovića i ljudi iz “Trilosa” napisaće epilog četrdesetogodišnje karijere velikog trenera koji je vodio naš tim dva puta… do Everesta evropske košarke. Olimpijakos na jednoj strani, Zvezde Dušana Ivkovića na drugoj strani.

U svojoj briljantnoj karijeri gospodin Dušan Ivković proizveo je i trenirao beskonačan broj međunarodnih zvezda kao što su Spanulis, Teodosić, Bogdanović, Hajns, Anti, Printezis, Monja, Krjapa i drugi, kao i veterane i legende ove igre kao što su Kićanović, Dalipagić, Galis, Fasulas, Hristodulu, Rivers, Paspalj, Divac, Rađa, Kukoč, Petrović…

Većina njih će biti na terenu jedni pored drugih tokom velike košarkaške večeri u čast svog velikog učitelja.

Prihod od ove utakmice biće dat u dobrotvorne svrhe.

Vasilis Spanulis, legenda koja još uvek igra košarku i kapiten je KK Olimpijakos, rekao je o ovom događaju:

- Oduševljen sam i čast mi je što me je Trener odabrao da budem ambasador na njegovoj poslednjoj utakmici, ali sam istovremeno i zahvalan za sve što sam naučio od njega kao čoveka i igrača.

Gospodin Dušan Ivković je rekao:

- Grčka je moja druga kuća i Olimpijakos je definitivno moj tim. Želim mnogo da se zahvalim svakom navijaču Olimpijakosa i posebno vlasnicima i upravi kluba što organizuju ovu utakmicu. Jako se radujem što ću još jednom biti u punoj Dvorani mira i prijateljstva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online