Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 11.01.2017.
22:25
Vestionline A

Obradović: Nismo favoriti protiv Zvezde

Meč 17. kola Evrolige u kom će Crvena zvezda dočekati Fenerbahče u hali Aleksandar Nikolić biće prilika za crveno-bele da konačno savladaju turskog velikana, koji ima sedam uzastopnih pobeda protiv srpskog šampiona.

A. Čukić
Obradović je bio pun hvale za igru Crvene zvezde i vođenje tima od strane Dejana Radonjića

Trener gostujućeg tima Željko Obradović istakao je u razgovoru sa novinarima da je Crvena zvezda trenutno tim koji je u najboljoj formi u Evroligi.

- Još jedna utakmica Evrolige protiv tima koji je verovatno u ovom trenutku u najboljoj formi od svih timova. Igraju veoma dobru košarku, veoma agresivnu odbranu sa jasnim idejama u napadu. Imaju i ono što je prepoznato kod generalnih menadžera Evrolige, najbolju publiku i ambijent. Sve to i te kako utiče na igru Crvene zvezde u Beogradu, bez obzira da li u "Areni" ili "Pioniru". Hala je uvek ispunjena do poslednjeg mesta. To igrači zaslužuju, jer igraju sjajno, daju sve od sebe, a publika to prepoznaje. Jedino što mogu da uradim jeste da Zvezdi čestitam na svemu što su do sada uradili - kazao je iskusni stručnjak.

To što Fenerbahče ima seriju trijumfa u duelima sa Crvenom zvezdom ne zavarava Obradovića, a nije propustio priliku ni da nahvali trenera kluba sa Malog Kalemegdana Dejana Radonjića.

- Svaka utakmica je drugačija, nema nikakvog poređenja i ne treba da bude poređenja. Rekao sam da su crveno-beli u izuzetno dobro formi, kako će to sve da izgleda na utakmici videćemo. Najzaslužniji čovek za sve ovo što Zvezda radi je Dejan Radonjić. Odličan trener i izvanredan čovek. Retko je u današnje vreme sresti nekog ko se tako pristojno lepo i pristojno ponaša i govori o svim ostalim timovima, protivnicima na način kako to radi on. Meni je drago što sam davno, još dok je Dejan bio igrač, prepoznao da može da bude dobar trener. A izrastao je u izvanrednog. Česitam mu na svemu što je uradio sa Crvenom zvezdom.

Beograđani su u dosadašnjem delu sezone pobedili mnoge favorite na svom terenu.

 - Nisu velikani padali samo u "Pioniru", već i u "Areni", tako da je svejedno gde igramo. Ne mislim da smo favoriti, od ove sezone to u Evroligi ne postoji. Novinari i navijači će to da proglašavaju, imaju apsolutno pravo, ali mislim da je u ovom trenutku iluzorno pričati da je bilo ko favorit. Izjednačenost postoji, kvalitet postoji kod svih, 40 minuta košarke dati odgovor na pitanje ko je u ovom trenutku bolji i spremniji - kazao je za Obradović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online