Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 25.11.2016.
12:46
Mocart sport A

Neću odmah da tužim klub: Vujoševićevo poslednje upozorenje Partizanu!

Legendarni trener ističe da finansijske obaveze prema njemu kasne bez ikakvog pokrića.

kk Limoges
Izdaje ga strpljenje: Trener Limoža Duško Vujošević

Trener Limoža, Duško Vujošević, dao je intervju za Mocart, u kome je pričao o aktuelnoj situaciji u srpskoj košarci, o tome kako gubi strpljenje sa upravom Partizana, koja mu duguje novac, te da mu je sada jedina veza sa crno-belima odnos sa tri osobe.

– Jedina veza koju imam sa Partizanom trenutno je sa Miroslavom Gajićem (Miša Tumbas) i pojedinim ljudima iz sportskog društva – tehničkom sekretaricom Marijom i Milanom Obućinom.

Vujošević ističe da finansijske obaveze prema njemu klub ne izmiruje redovno, ali da neće (još uvek) tužiti crno-bele.

– Imao sam razumevanje za situaciju u klubu i pristao na umanjenje duga i rate. Ipak, ove godine se već pravi kašnjenje od dva i po meseca bez validnog objašnjenja. Neću odmah tužiti Partizan, što bi nekom očigledno i odgovaralo. To neću uraditi zbog odnosa prema igračima i publici, ali ako uprava nije u stanju da obezbedi finansijska sredstva za normalno funkcionisanje, treba da podnese ostavke. A ne da perfidno računaju na nečiju ljubav i sentimentalnost.

– Moja ljubav nije na prodaju. Na prodaju je bio rad i rezultati koji su bili redovni, a plate su bile neredovne. Pogotovo nemam sentimentalnosti prema ovoj upravi koja se neprestano zahvaljuje vlasti, onim ljudima koji su uslovili da ja odem iz Partizana – poručio je legendarni trener crno-belih.

Vujošević je još jednom istakao da mu se ne dopada odnos koji država ima prema dva večita rivala i navodi da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan, jer crno-beli ne mogu da igraju ni Evrokup, a za crveno-bele se, kako kaže, organizuje fajnal-for u Beogradu.

– Žao mi je što je klub učesnik FIBA Lige šampiona. Jednog momenta je Đilas dao tačnu izjavu, kad je odlazio iz KSS, o tretmanu Partizana. Pritisak države na klub, putem sponzora, da odustane Evrokupa, pokazuje kakav je odnos prema Partizanu, a istovremeno se organizuje Fajnal for u Beogradu za Crvenu zvezdu u istom sistemu takmičenja, pod okriljem te iste Evrolige. Pričao sam o tome mnogo puta. Nažalost, više ne pratim sa velikim interesovanjem da se ne bi previše nervirao. Nema u klubu ljudi koji mogu da se odupru tom pritisku – rekao je Duško Vujošević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online