Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.04.2016.
15:26
Tanjug, Vestionline A

Milojević zamolio čelnike ABA lige da četvrtine traju po pet minuta!

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da se nada da će njegova ekipa, i pored brojnih problema sa povredama, pružiTI maksimalan otpor Crvenoj zvezdi u finalnoj seriji ABA lige.

Tanjug
 

- Pre svega česitke svima iz Zvezde na fantastičnoj sezoni u Evropi, uz malo sreće mogli su da dođu i do fajnal-fora. Pred početak ove finalne serije pričao sam sa Radonjićem i Čabarkapom, da nam izađu u susret i skrate utakmicu na četiri puta po pet minuta, ali nisu nam izašli u susret (smeh prim.aut). Bez obzira na kadrovske probleme verujem u moj tim. Već se pokazao da način na koji igramo ne odgovara nikome, svima smo pokazali zube - rekao je Milojević na konferenciji za medije u hotelu Kraun plaza. 

On je dodao da je izvesno da će centar Alfa Kaba propustiti prvi duel sa Zvezdom, ali se ne zna da li će biti spreman za ostale mečeve. 

- Kaba neće igrati prvi duel, zavisi od njega i njegovog stanja. To je povreda pri kojoj se ništa ne zna tačno. Ovaj roster je kraći i za Pavlovića, koji je imao manjak minuta, ali značio bi u finalnoj seriji - rekao je strateg Mega Leksa i dodao da je čast igrati finale sa Crvenom zvezdom. 

- Uvek smo konkuretni, a uspeh je i kada se nosite sa Zvezdom, iako je prosek mojih igrača 19 godina. Verujem da imamo igru i kvalitet, bez obzira u kom smo sastavu da dobijemo bilo koga. Treba biti optimista, uvek sam takav, i ne igraju imena, već tim. To je Zvezda pokazala ove sezone u Evroligi. Svestan sam da su šanse jako male, ali uvek sam optimista. 

Na pitanje novinara koliko će na Mega Leks uticati duži period bez takmičarskih utakmica, odgovorio je: 

- Ostaviće traga, jer nisam bio ni kao igrač u ovakvoj situaciji. Mesec dana nismo igrali utakmice i videćemo kako će igrači reagovati. Ovo je svakako novo za mene - zaključio je Milojević. 

Kapiten Mega Leksa Rade Zagorac takođe je čestitao Zvezdi na odličnoj sezoni i naglasio da su crveno-beli apsolutni favoriti za odbranu trofeja. 

- Zvezda je apsolutni favorit. Naša ekipa je dobro igrala tokom cele sezone, ali je usporena mnogim povredama. To ne znači da se predajemo i odigraćemo maksimalno ozbiljno - zaključio je Zagorac. 

Prva utakmica finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Mega Leksa na programu je sutra od 19 sati u hali Aleksandar Nikolić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online