Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 29.02.2016.
12:55
Vestionline, mozzartsport.com, vijesti.me A

Perović: ABA liga je neregularna, Mega i Miško pustili Krku!

- Šta je sa utakmicom Igokea – Mega Leks, pa Mega Leks – Olimpija, koju je dobila Olimpija. Svi smo znali da će ta Olimpija izgubiti i u Valjevu. To se i dogodilo. Sada na spisku takvih mečeva imamo i meč Krka – Mega Leks - rekao je Darko Perović.

Tanjug
 

Da li je na pomolu veliki skandal u samom finišu ligaškog dela Jadranske lige?! Predsednik košarkaškog kluba Sutjeska Darko Perović osuo je žestoku paljbu na račun košarkaša Mega Leksa, te alfu i omegu kluba iz Sremske Mitrovice Miška Ražnatovića i optužio ih za nameštanje utakmica! U fokusu Darka Perovića bila je utakmica pretposlednjeg kola sa Krkom, koju je slovenački klub rutinski dobio u Novom Mestu rezultatom 74:57.

- Pominjem u tom kontekstu Mega Leks i Miška Ražnatovića i ukazujem na neregularnost u ABA ligi. Svi koji gledamo košarku, znamo šta je bilo u subotu u Novom Mestu - rekao je Perović, a prenose podgoričke Vijesti.

Perović je zatim podsetio da je trener Krke Vladimir Anzulović baš u Nikšiću apelovao da liga bude poštena do kraja.

- Sad pitam Anzulovića kako je to moguće da njegov tim sa tolikom razlikom dobije osvajača Kupa Srbije, u konkurenciji velikana Crvene zvezde i Partizana. To je sramota.

Ali prvi čovek nikšićkog kluba nije se samo na tome zaustavio...

- Šta je sa utakmicom Igokea - Mega Leks, pa Mega Leks - Olimpija, koju je dobila Olimpija. Svi smo znali da će ta Olimpija i da izgubi u Valjevu. To se i dogodilo. Sada na spisku takvih mečeva imamo i meč Krka - Mega Leks. Mi smo pošten klub, igramo poštenu košarku i mi ćemo se boriti da se ovaj centar ne ugasi. Odbranićemo se od takvih ljudi i siguran sam da ćemo istrajati na tom putu. Nikšić je zaslužio da i sledeće godine bude u ABA ligi - poručio je Perović, koji je otkrio i da je čak razmišljao da li da njegov klub uopšte igra protiv Budućnosti?!

- Da smo pobedili drugačije, bili bismo optuženi da smo pušteni da pobedimo. Da su pobedili moji sportski prijatelji iz Podgorice, pala bi mrlja na njih. Srećom, svi smo svedoci kakav je meč bio i meni srce puno. Nismo pobedili samo mi, pobedila je košarka, pobedila je košarka na prostorima bivše Jugoslavije. Zahvaljujem mojim igračima, navijačima na sjajnoj atmosferi, kao i košarkašima Budućnosti, na muškoj i pošteno odigranoj utakmici - zaključio je predsednik Sutjeske, a pišu Vijesti.

Podsetimo, dosta oprečnih reakcija izazvala je i pobeda Sutjeske nad ekipom Budućnosti nakon produžetka u nedelju uveče, pošto je tim iz Nikšića tako zadržao teoretske šanse da izbori opstanak. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online